Υπάλληλοι πολυτελών ξενοδοχείων διηγούνται απίθανα περιστατικά με ξένους τουρίστες

14:43 3/9/2018 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΥπάλληλοι πολυτελών ξενοδοχείων διηγούνται απίθανα περιστατικά με ξένους τουρίστεςΔευτέρα, Σεπτέμβριος 3, 2018 - 14:41

❱❱ Το ρύζι στον βραστήρα, ο βροχερός καιρός και το λάθος βραχιολάκι

Δεκάδες ευτράπελα συμβαίνουν σε καθημερινή βάση στην Κρήτη από τσιγκούνηδες τουρίστες με πολλές παραξενιές και τρελές απαιτήσεις!

Οι εργαζόμενοι στον τουρισμό μπορεί να είναι συνηθισμένοι στις

αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές των επισκεπτών, ωστόσο κάθε χρόνο έχουν να διηγηθούν και κάτι καινούργιο.

Μια γυναίκα που εργάζεται ως καμαριέρα σε πεντάστερο ξενοδοχείο μπήκε σε δωμάτιο για να καθαρίσει και, όταν έφτασε στον βραστήρα που διέθετε το δωμάτιο στους πελάτες για να βράσουν νερό, αντιλήφθηκε πως είχε μέσα... βρασμένο ρύζι! Οπως φάνηκε, οι ρωσικής καταγωγής ένοικοι του δωματίου προτίμησαν να παρασκευάσουν με αυτοσχέδιο τρόπο το γεύμα τους μέσα στο δωμάτιο παρά να παραγγείλουν από το room service.

Μία άλλη περίπτωση, όπως αναφέρει το tornosnews, είναι εκείνη μιας Βρετανίδας, η οποία αντέδρασε εντελώς παράδοξα στην καλοκαιρινή βροχούλα που έπιασε μόλις έφτασε στο νησί. «Μας υποσχεθήκατε καλοκαίρι, αλλά βρέχει» είπε στον άναυδο υπάλληλο υποδοχής, ο οποίος αρχικά νόμιζε ότι του έκανε πλάκα. Σύντομα αντιλήφθηκε ότι κάθε άλλο παρά όρεξη για... αστειάκια είχε η τουρίστρια, η οποία ήταν σε έξαλλη κατάσταση.

Το επόμενο ευτράπελο έγινε σε παραλία, όπου μεσήλικη τουρίστρια έφτασε για να κάνει το μπάνιο της. Οταν ο σερβιτόρος τη ρώτησε αν θέλει να παραγγείλει κάτι, εκείνη αμίλητη του έδειξε το βραχιολάκι του all inclusive ξενοδοχείου που φορούσε στο χέρι της. Ψύχραιμος και ευγενικός ο νεαρός τής εξήγησε ότι πρόκειται για άλλη επιχείρηση και ότι το βραχιολάκι δεν ίσχυε εκεί. Τότε η τουρίστρια σηκώθηκε και βούτηξε στη θάλασσα. Οταν έκανε το μπάνιο της, βγήκε και επέστρεψε σαν κυρία στο αρχικό σημείο όπου παρέμεινε όρθια για να μην πληρώσει την ξαπλώστρα!

Η τσιγκουνιά είναι σύνηθες φαινόμενο των τουριστών που μένουν σε all inclusive ξενοδοχεία, αναφέρουν οι υπάλληλοι. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα ζευγάρια ή οι παρέες ανατολικών χωρών της Ευρώπης, που πίνουν το ένα ποτό μετά το άλλο και, όταν τα μεσάνυχτα που λήγει το πακέτο ο μπάρμαν τούς ενημερώνει ότι ισχύει η χρέωση της τάξης των 4 ευρώ, φεύγουν νευριασμένοι μουρμουρίζοντας στη γλώσσα τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα