Με Louis Vuitton γεμάτη sex toys

ΚΟΣΜΟΣΜε Louis Vuitton γεμάτη sex toysΔευτέρα, Νοέμβριος 5, 2018 - 17:01

❱❱ Τα γούστα της Κιμ Καρντάσιαν στο σεξ αποκαλύπτει ο Ρέι Τζέι που σταματούσε τη «δράση» της για να διορθώσει το μακιγιάζ

Αν νομίζετε ότι ο Ρέι Τζέι είχε βγάλει στη φόρα όλα τα μυστικά της κρεβατοκάμαρας της Κιμ Καρντάσιαν με τη δημοσιοποίηση του ροζ βίντεο που γύρισαν το 2007, κάνετε λάθος.

Περισσότερο από 10 χρόνια μετά το σκάνδαλο που απογείωσε την καριέρα της ο 37χρονος πρώην της συνεχίζει να της κάνει διαφήμιση, αποκαλύπτοντας ακόμη πιπεράτες λεπτομέρειες για το σεξ μαζί της.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στη «Sun», η νεαρή τηλεπερσόνα διέκοπτε τη «δράση» άλλοτε για να ρετουσάρει το μακιγιάζ της και άλλοτε για να μιλήσει με τη μητέρα της στο τηλέφωνο, ενώ είχε μια ολόκληρη βαλίτσα Louis Vuitton με sex toys. «Η Κιμ κι εγώ περνούσαμε καλά, με μαραθώνιες συνευρέσεις. Δεν της άρεσε όμως να ιδρώνει και σταματούσε για να διορθώσει το μακιγιάζ της όταν της συνέβαινε» είπε ο Ρέι Τζέι, προσθέτοντας ότι η Καρντάσιαν έδινε ακόμα και στις πιο προσωπικές της στιγμές σημασία στον σωστό φωτισμό.

«Της άρεσε να δείχνει κούκλα στη διάρκεια του σεξ, με τον σωστό φωτισμό, τη σωστή διάθεση. Ηταν άγρια: υπήρχε μια κόκκινη Louis Vuitton με sex toys» ανέφερε. Επιπλέον, της άρεσε να πίνει μόνο σαμπάνια Cristal αυστηρά σε θερμοκρασία 22 βαθμών Κελσίου και ξόδευε ακόμη και 90.000 ευρώ τον χρόνο για «οδοντικό νήμα», όπως αρεσκόταν να αποκαλεί ο ίδιος τα στρινγκ της.

Keywords
Τυχαία Θέματα