Μες στης Πόλης το χαμάμ η Μιζεράκη

SHOWBIZΜες στης Πόλης το χαμάμ η ΜιζεράκηΔευτέρα, Νοέμβριος 5, 2018 - 17:00

❱❱ Προκαλεί και την πιο... αθώα φαντασία! Η Στέλλα Μιζεράκη επέστρεψε στην Κωνσταντινούπολη, όπου...

... πριν από λίγους μήνες στέφθηκε νικήτρια του «Power of love», αυτή τη φορά για να χαλαρώσει. Και τι πιο χαλαρωτικό από ένα τζακούζι σε πολυτελές resort της Πόλης; Η hot ξανθιά φόρεσε το σέξι μαγιό της και, λίγο προτού γίνει ένα με το υγρό στοιχείο, φρόντισε να προκαλέσει φαντασιώσεις στους χιλιάδες πλέον followers της.

Η όμορφη Κρητικοπούλα φαίνεται πως βρίσκεται σε μία

από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της...

Μετά τη συμμετοχή της –και τη νίκη της– στο reality του Σκάι και το παιχνίδι περιπέτειας «Σκάσε και κολύμπα» που παρουσίασε στο ίδιο κανάλι με τον πρώην σύντροφό της Πάνο Ζάρλα, η Στέλλα είναι πλέον πολύ δημοφιλής, ενώ ζει πάλι τον έρωτα στην αγκαλιά του εφοπλιστή Γιάννη Λεβεντάκη.

Οπως αποκάλυψε η «Espresso» λίγες μέρες πριν, η σέξι ξανθιά έκανε... comeback στην αγκαλιά του πρώην της και οι δυο τους απόλαυσαν ολιγοήμερες διακοπές στην Καλαμάτα. Μάλιστα, σε επικοινωνία που είχαμε με τον νεαρό εφοπλιστή δεν αρνήθηκε ότι «γίνονται προσπάθειες επανασύνδεσης», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε, μάλιστα, πως ό,τι κι αν γίνεται μεταξύ τους γίνεται με «καλό σκοπό», αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν αποκλείεται να δούμε το ζευγάρι να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα