Μάτσο άντρες με κρεμούλες

ΡΕΠΟΡΤΑΖΜάτσο άντρες με κρεμούλεςΠέμπτη, Απρίλιος 21, 2016 - 13:19

Ολο και περισσότερα αρσενικά αγοράζουν πλέον καλλυντικά και after save που περιέχουν προϊόντα περιποίησης προσώπου, για να δείχνουν πιο νέοι

Είναι επιλεκτικοί, ωραιοπαθείς, ευπαρουσίαστοι, όμως μην τους πείτε ότι χρησιμοποιούν αντιγηραντικές κρέμες προσώπου γιατί μπορεί να σας επιτεθούν με τα... τσιμπιδάκια με τα οποία βγάζουν τα φρύδια. Ετσι είναι ο μάτσο άντρας της νέας χιλιετίας, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ιταλικού οργανισμού Δερματολογίας και Κοσμετολογίας Λεονάρντο Τσελένο.

Το «πορτρέτο» βασίζεται

στα στοιχεία από τις πωλήσεις προϊόντων περιποίησης. Το 30% πλέον αφορά τους άντρες και μάλιστα καταγράφεται αυξητική τάση, καθώς όλο και περισσότεροι ώριμοι άντρες χρησιμοποιούν προϊόντα περιποίησης, ενώ ταυτόχρονα αυξάνεται ο αριθμός των νέων. Ενώ στο παρελθόν έκλεβαν κρέμες από τη γυναίκα τους, εξηγεί ο Τσελένο, τώρα αγοράζουν δικά τους προϊόντα. Θέλουν να φαίνονται «νέοι και ωραίοι», ακόμη και όταν τα χρόνια περνούν, οπότε αυτό που τους ανησυχεί περισσότερο είναι τα σημάδια γήρανσης και χαλάρωσης του δέρματος.

Για να τα αποφύγουν, καταφεύγουν σε ενυδατικές, αντιρυτιδικές και συσφιγκτικές κρέμες, με την προϋπόθεση να είναι ενσωματωμένες στα after shave.

Ανησυχία για το image

Βλέπετε, ο σύγχρονος μάτσο ανησυχεί ακόμη για την εικόνα του που βγαίνει προς τα έξω, οπότε θεωρεί πως με αυτόν τον τρόπο δεν... δίνει και πολύ στόχο. Τα άτομα νεότερης ηλικίας, από την άλλη, αρχίζουν όλο και πιο νωρίς τη χρήση καλλυντικών, για να προλάβουν τα... χειρότερα.

Ολο και περισσότεροι άντρες κάνουν scrub προσώπου για να ανανεώσουν την επιδερμίδα τους, ενώ επιλέγουν με ιδιαίτερη προσοχή την αντηλιακή κρέμα για την παραλία. Δεν κοιτάζουν μόνο ποια θα τους προσφέρει τη μεγαλύτερη προστασία από τις ακτίνες του ηλίου, αλλά θέλουν επιπρόσθετα κάποια που να ενυδατώνει όσο το δυνατόν περισσότερο το δέρμα και να προλαμβάνει τη γήρανσή του. Δεν παραλείπουν να διορθώσουν τα φρύδια τους με τσιμπιδάκια, ενώ δεν λείπουν ειδικές λοσιόν, αρώματα και προϊόντα που καταπολεμούν την πτώση των μαλλιών. Υπάρχουν μάλιστα κάποιοι άντρες που καταφεύγουν στο μακιγιάζ για να κρύψουν ατέλειες του προσώπου τους, όπως είναι οι ουλές.

Keywords
Τυχαία Θέματα