Μαθηματικός «μοντέλο»!

18:31 6/2/2018 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΜαθηματικός «μοντέλο»!Τρίτη, Φεβρουάριος 6, 2018 - 18:30

❱❱ 28χρονος Ολλανδός που διδάσκει σε κολέγιο έγινε διάσημος όταν μαθητής έγραψε στο ίντερνετ για το εντυπωσιακό look του

To μαθηματικό μυαλό και την ομορφιά μοντέλου συνδυάζει με μοναδικό τρόπο ένας Ολλανδός που ανήκει στους σταρ του Instagram. Ο 28χρονος Robert Ligtvoet, καθηγητής Μαθηματικών, βρέθηκε στο προσκήνιο όταν ένας από τους μαθητές τους επισήμανε στο ίντερνετ την εντυπωσιακή εμφάνισή του.

«Μια και σας αρέσουν οι καυτοί καθηγητές, επιτρέψτε μου να σας συστήσω τον δικό μου» έγραψε χαρακτηριστικά ο μαθητής στο Bored Panda και συμπλήρωσε: «Γνωρίστε τον Ρόμπερτ, 28χρονο Ολλανδό καθηγητή Μαθηματικών/μοντέλο/ταξιδευτή. Εκτός από φανταστικός καθηγητής, δίνει κίνητρα στον κόσμο να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο. Α, και είναι απίστευτα καυτός!»

Οι φωτογραφίες που ανεβάζει και τον δείχνουν άλλοτε να διδάσκει και άλλοτε να ταξιδεύει ανά τον κόσμο για τις ανάγκες των επαγγελματικών φωτογραφίσεών του ή να κάνει extreme sports ή να ψαρεύει χωρίς μπλούζα αποδεικνύουν του λόγου το αληθές και του έχουν ήδη εξασφαλίσει πάνω από 50.000 followers. Οι περισσότερες φωτογραφίες που έχει αναρτήσει ωστόσο τον δείχνουν με τα αγαπημένα του κοστούμια, τα οποία αναδεικνύει ιδανικά με το καλογυμνασμένο κορμί του.

Σύμφωνα με τη σελίδα του στο facebook, ο Ligtvoet από το Ρότερνταμ διδάσκει στο κολέγιο Emmauscollege. Επίσης, εκεί αναφέρεται κάτι που θα απογοητεύσει τις νέες fans του: το αγόρι αυτό που συνδυάζει εμφάνιση και μυαλό είναι σε σχέση, η οποία μάλλον είναι σοβαρή για να τη δηλώνει.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαθηματικός,mathimatikos