Κινέζα θηλάζει μωρά σε πεζοδρόμιο για να σώσει την άρρωστη κόρη της

18:22 6/2/2018 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΚινέζα θηλάζει μωρά σε πεζοδρόμιο για να σώσει την άρρωστη κόρη τηςΤρίτη, Φεβρουάριος 6, 2018 - 18:22

❱❱ Το μητρικό της γάλα απευθείας από τον μαστό της προσφέρει στο πεζοδρόμιο νεαρή Κινέζα, η οποία προσπαθεί με κάθε τρόπο να συγκεντρώσει χρήματα για τη θεραπεία της άρρωστης κόρης της.

Η 24χρονη, παρά την εύθραυστη κατάσταση στην οποία βρίσκεται και η δική της υγεία, γονατίζει σε πεζοδρόμιο της πόλης Σενζέν, μιας από τις πιο πλούσιες πόλεις της Κίνας, μες στο κρύο και χρεώνει

10 γιουάν (περίπου 1 ευρώ) ανά λεπτό για να θηλάζει τα μωρά περαστικών.

Εξηγώντας σε δημοσιογράφους που την πλησίασαν γιατί το κάνει, εξήγησε ότι γέννησε πρόσφατα δίδυμα κοριτσάκια, αλλά το μικρότερο έχει αρρωστήσει σοβαρά και νοσηλεύεται στην Εντατική. Επειδή τα έξοδα ξεπερνούν τις οικονομικές δυνατότητες της ίδιας και του συζύγου της, αναγκάστηκε να ζητιανεύει.

Ο σύζυγός της δήλωσε σε ρεπόρτερ του Pear Video, όπως αναφέρει στο σχετικό ρεπορτάζ της η MailOnline, ότι οι γιατροί τού είπαν ότι θα πρέπει να εξασφαλίσει τουλάχιστον 13.000 ευρώ, αν θέλουν να σώσουν το παιδί τους. Το ζευγάρι είναι μετανάστες που δουλεύουν ως εργάτες και είχαν πρόσφατα εξαντλήσει το κομπόδεμά τους για θεραπείες των άρρωστων γονιών τους.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα