Μαραθώνιος μπίρας!

18:54 6/2/2018 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΜαραθώνιος μπίρας!Τρίτη, Φεβρουάριος 6, 2018 - 18:54

❱❱ Πρωτότυπος αγώνας 6 χιλιομέτρων στην Κομοτηνή, όπου οι δρομείς θα τρέχουν και θα πίνουν

Από τον
Γιάννη Κωτσαλά

Για γερά πνευμόνια αλλά και για εξίσου γερά... στομάχια θα είναι ο πρωτότυπος μαραθώνιος που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Απρίλιο στην Κομοτηνή, καθώς

οι αθλητές θα τρέχουν κρατώντας ανά χείρας... μπίρες, με τις οποίες θα σβήνουν και τη δίψα τους!

Το Beer Run είναι ο διάσημος μαραθώνιος μπίρας που διεξάγεται σε πολλές χώρες του εξωτερικού. Ομως, θα γίνει πρώτη φορά και στην Ελλάδα, όπου θα τον διοργανώσει η ομάδα BEERunners Komotinis σε συνεργασία με τη Ζυθοποιία Μακεδονίας - Θράκης.

Η διαδρομή θα έχει μήκος έξι χιλιομέτρων, με αφετηρία και τερματισμό του αγώνα το εργοστάσιο της Ζυθοποιίας Μακεδονίας - Θράκης, στη Βιομηχανική Περιοχή της Κομοτηνής.

Στο τρίτο χιλιόμετρο της διαδρομής, αντί για ηλεκτρολύτες, ενεργειακά ροφήματα και αναψυκτικά, θα περιμένουν τους δρομείς ποτήρια παγωμένης μπίρας τύπου lager για να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους! Στον σταθμό ανεφοδιασμού υποχρεούνται να κάνουν στάση όλοι οι δρομείς και να καταναλώσουν ένα μικρό ποτήρι μπίρα Βεργίνα, ενώ όσοι δρομείς προσπεράσουν χωρίς να σταματήσουν θα... ακυρώνονται αυτομάτως!

Τρικούβερτο πάρτι

Στον τερματισμό οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν μετάλλια και αναμνηστικά, και θα ακολουθήσει τρικούβερτο πάρτι με την κρύα μπίρα να ρέει άφθονη από τα βαρέλια. Οπως αναφέρουν οι διοργανωτές, ο αγώνας σκοπεύει να αναδείξει την αποδεδειγμένη (βάσει ερευνών) θετική επίδραση της μέτριας κατανάλωσης μπίρας στον οργανισμό μετά το τρέξιμο. Οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις 100 και, φυσικά, η προετοιμασία έχει αρχίσει με γύρους τρεξίματος και... κατανάλωσης μπίρας!

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα