Μακριά κι αγαπημένοι

SHOWBIZΚικίλιας και Κωστόπουλος τετ α τετ στο πλατό του ΑΝΤ1 τη βραδιά των εκλογώνΜακριά κι αγαπημένοιΤρίτη, Μάιος 28, 2019 - 19:41

❱❱ Ο νυν σύντροφος της Μπαλατσινού και ο πρώην σύζυγός της δεν αντάλλαξαν ούτε «καλησπέρα»

Βασικά, ούτε καλησπέρα δεν αντάλλαξαν! Τετ α τετ στο ίδιο τηλεοπτικό πλατό βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής ο Βασίλης Κικίλιας και ο Πέτρος Κωστόπουλος, αλλά απέφυγαν να διασταυρώσουν έστω και τα βλέμματά τους, τουλάχιστον on air.

Ο νυν σύντροφος της Τζένης

Μπαλατσινού και ο πρώην σύζυγός της ήταν καλεσμένοι του Νίκου Χατζηνικολάου στον εκλογικό μαραθώνιο του ΑΝΤ1, προκειμένου να σχολιάσουν το αποτέλεσμα της κάλπης.

Οι φήμες λένε πως οι δύο άντρες δεν έχουν εξοικειωθεί και δεν κρατούν καμία επαφή. Οπως λέγεται μάλιστα, ο πρώτος μεγάλος τσακωμός του Βασίλη με την Τζένη την πρώτη περίοδο της σχέσης τους έγινε με αφορμή τη μετακόμιση του πρώην εκδότη στο Κολωνάκι, ακριβώς απέναντι από τη «φωλίτσα» των μελλονύμφων.

Σε κάθε περίπτωση εκπομπή ήταν και... πέρασε. Ο βουλευτής της Ν.Δ. και η παρουσιάστρια ετοιμάζονται πλέον ακάθεκτοι για τον γάμο τους, την Κυριακή 16 Ιουνίου, στις 6 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού!

Keywords
Τυχαία Θέματα