Τρόμος στα ΕΛ.ΤΑ. Ζωγράφου! «Ντου» από δύο ένοπλους κουκουλοφόρους

ΡΕΠΟΡΤΑΖΤρόμος στα ΕΛ.ΤΑ. Ζωγράφου! «Ντου» από δύο ένοπλους κουκουλοφόρουςΤρίτη, Μάιος 28, 2019 - 17:35

❱❱ Μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών εισέβαλαν δύο ένοπλοι κουκουλοφόροι ληστές...

...στο υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στην περιοχή του Ζωγράφου λίγο μετά τις 10.30 χθες το πρωί, σκορπίζοντας τον τρόμο σε υπαλλήλους και πελάτες.
Σύμφωνα με όσα κατέθεσαν στους αστυνομικούς οι αυτόπτες μάρτυρες, οι ένοπλοι στάθμευσαν έξω από το υποκατάστημα της οδού Μπισκίνη μια μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού και, χωρίς να βγάλουν τα κράνη που φορούσαν, κατευθύνθηκαν προς την είσοδο των ΕΛ.ΤΑ. Οταν βρέθηκαν

στο εσωτερικό του υποκαταστήματος, έβγαλαν από τα μπουφάν τους πιστόλια και ακινητοποίησαν υπό την απειλή τους όσους βρίσκονταν μέσα.

Απειλούσαν τους πελάτες

Ο ένας από τους οπλοφόρους στάθηκε στην πόρτα επιτηρώντας τους πελάτες και τους υπαλλήλους, ενώ ο συνεργός του κατευθύνθηκε στα ταμεία, ζητώντας από την έντρομη υπάλληλο να του δώσει όσα χρήματα είχε στο συρτάρι.

Η γυναίκα υπάκουσε και έδωσε τα χρήματα, τα οποία άρπαξαν οι κακοποιοί και βγήκαν από το υποκατάστημα, εξακολουθώντας να απειλούν με τα όπλα τους πελάτες και υπάλληλους, έως τη στιγμή που επιβιβάστηκαν στη μοτοσικλέτα τους και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οταν έφυγαν οι ληστές, ενημερώθηκε άμεσα η Αστυνομία, με αποτέλεσμα να φτάσουν μέσα σε λίγα λεπτά μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι άρχισαν να αναζητούν τους δράστες στην περιοχή του Ζωγράφου, όμως δεν στάθηκε δυνατό να τους εντοπίσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα