Μάγεψαν με τον χορό τους τον πρίγκιπα

SHOWBIZΜάγεψαν με τον χορό τους τον πρίγκιπαΤρίτη, Ιούνιος 17, 2014 - 16:25

Δύο Ελληνίδες χορεύτριες λικνίστηκαν σε ρυθμούς οριεντάλ και αραβικών παραδοσιακών χορών για τα... μάτια του πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας Σαλμάν μπιν Αμπντούλ Αζίζ, που βρίσκεται μαζί με την οικογένειά του στην κοσμοπολίτικη Ελούντα. Τα δύο πανέμορφα κορίτσια, η Κρητικιά Hara Nawaar και η Σερραία Stella Zahir (όπως είναι τα καλλιτεχνικά τους ονόματα), ήταν οι επίσημες καλεσμένες του prive δείπνου που παρέθεσε ο γαλαζοαίματος στα μέλη της οικογένειάς του, λιγοστούς φίλους του και το υπηρετικό του προσωπικό.

Το

δείπνο δόθηκε στους χλιδάτους χώρους του Ιππικού Ομίλου Ηρακλείου, ενώ τα κορίτσια είχαν κληθεί προκειμένου να προσδώσουν φίνο άρωμα Ανατολής στην κρητική παραδοσιακή βραδιά.

«Ηταν μια ξεχωριστή εμπειρία και χαιρόμαστε πολύ που τη ζήσαμε» λέει στην «Espresso» η Hara Nawaar, που μαζί με τη Stella Zahir αποτελούν ένα αχτύπητο χορευτικό δίδυμο με διεθνή καριέρα και έχουν δείξει αρκετές φορές τις ικανότητές τους σε Ευρώπη και Ασία!

«Ολη η βραδιά ήταν παραδοσιακή και αφιερωμένη στην κρητική διασκέδαση. Τα εδέσματα αποτελούνταν από σπεσιαλιτέ της Κρήτης, το αντικριστό και το οφτό. Εκτός από εμάς, είχαν έρθει κρητικό συγκρότημα και παραδοσιακοί οργανοπαίκτες, με στόχο να δείξουν τον τρόπο με τον οποίο διασκεδάζουμε εμείς οι Κρητικοί».

Οι δύο πετυχημένες χορεύτριες ενθουσίασαν με τις φιγούρες τους και τον ρυθμό τους την πριγκιπική οικογένεια, η οποία ζήτησε από τα κορίτσια να επιμηκύνουν το πρόγραμμά τους με επιπλέον δύο χορούς.

«Θέλω να ευχαριστήσω τη Γιάννα Κονταξάκη και τη σχολή Nena's Academy που μας εμπιστεύτηκαν και μας πρότειναν στους ανθρώπους του πρίγκιπα. Είχαν απαιτήσεις, όπως ήταν φυσικό, διότι ήθελαν οι χορεύτριες να γνωρίζουν παραδοσιακούς αραβικούς χορούς όπως Saidi (μπαστούνια) και Khaleege της Σαουδικής Αραβίας. Χορέψαμε επίσης έναν χορό με βεντάλιες αλλά και ένα κομμάτι tarab. Επρεπε να ακολουθήσουμε με ευλάβεια το πρωτόκολλο, να κοιτιόμαστε μόνο μεταξύ μας ή οπουδήποτε αλλού αλλά όχι το πριγκιπικό ζεύγος και τους καλεσμένους. Επίσης χορέψαμε με καλυμμένη την κοιλιά με διάφανα υφάσματα, αφού έτσι συνηθίζεται στη χώρα τους. Επιλέξαμε κανονικά τις στολές μας που αποτελούνταν από φούστες και κεντημένα σουτιέν. Στο τέλος μας πλησίασε η πριγκίπισσα, μας ευχαρίστησε και μας συνεχάρη για το σόου που δώσαμε, αφού δεν πίστευε ότι δύο Ελληνίδες θα μπορούσαν να χορέψουν τόσο καλά τους δικούς τους χορούς. Κάποιοι ενθουσιάστηκαν τόσο πολύ που δεν δίστασαν να σηκωθούν από τις θέσεις τους και να χορέψουν μαζί μας» καταλήγει η Hara Nawaar.

Θάνος Μακρογαμβράκης

Keywords
Τυχαία Θέματα