Η Ελληνίδα Μέσι που κολάζει

SHOWBIZΗ Ελληνίδα Μέσι που κολάζειΤρίτη, Ιούνιος 17, 2014 - 15:23

Η εκρηκτική εμφάνιση μιας Ελληνίδας που κολάζει και... άγιο και η καυτή παρουσία της στις εξέδρες των γηπέδων της Βραζιλίας όπου διεξάγεται το Μουντιάλ έχει κάνει τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους να παραμιλούν και να κάνουν λόγο για μία από τις πιο σέξι οπαδούς στην ιστορία του αθλήματος! Ο λόγος για την άκρως εντυπωσιακή «μασκότ» της Αργεντινής Victoria Xipolitakis που

έχει ελληνικές ρίζες και η οποία με τη δυναμική παρουσία της έχει βάλει... φωτιά στις κερκίδες των φιλάθλων που πλέον δεν παρακολουθούν τα τακουνάκια και τις κεφαλιές, αλλά τα προσόντα της που είναι καλύτερα και από γκολ!

Η πληθωρική καλλονή, που δεν χάνει ευκαιρία να επιδεικνύει τα πλούσια ελέη της σε κοινή θέα, έχει ήδη προμηθευτεί τα πολυπόθητα εισιτήρια για τους αγώνες της Αργεντινής. Μιλώντας στις κάμερες, που δεν την αφήνουν στιγμή, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Με επέλεξαν ως τη γυναίκα που εκπροσωπεί τη χώρα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας αυτό το καλοκαίρι».

Ηδη οι φωτογραφίες της σούπερ σέξι Victoria, με το μικροσκοπικό εσώρουχο και τη φανέλα με το «10» που φοράει ο Μέσι στην Εθνική Αργεντινής, κάνουν τον γύρο του κόσμου μέσω διαδικτύου και αποτελούν αντικείμενο σχολιασμού για εκατομμύρια λάτρεις του αθλήματος, ακόμη και του γυναικείου φύλου, οι οποίοι πλέον εύχονται να δουν την Αργεντινή στον τελικό του Μουντιάλ προκειμένου να απολαύσουν την εκρηκτική καλλονή σε ακόμη πιο καυτές πόζες.

Keywords
Τυχαία Θέματα