Λίστα γάμου με τυχερά ξυστά!

ΚΟΣΜΟΣΝιόπαντροι έλυσαν το πρόβλημα της ζωής τους κερδίζοντας...Λίστα γάμου με τυχερά ξυστά!Σάββατο, Σεπτέμβριος 19, 2015 - 16:00

Ποιες λίστες γάμου; Λοταρία και «άγιος ο θεός» θα λένε από εδώ και στο εξής οι μελλόνυμφοι ύστερα από αυτό που συνέβη σε νεαρό ζευγάρι στην Ιταλία, το οποίο μάλλον θα λανσάρει μόδα αντικαθιστώντας τη λίστα γάμου.

Οι μελλόνυμφοι άφησαν με το στόμα ανοιχτό τους καλεσμένους τους όταν, αντί για λίστα δώρων σε κάποιο κατάστημα ή χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό, ζήτησαν να τους χαρίσουν στιγμιαία λαχεία

τύπου Ξυστό. Και αποδείχτηκε ότι είχαν δίκιο, γιατί όταν τα έξυσαν η ζωή τους άλλαξε για πάντα, καθώς κέρδισαν περισσότερα από 650.000 ευρώ και μηνιαίο «μισθό» 6.000 ευρώ για τα επόμενα 20 χρόνια.

Οι καλεσμένοι, παρά την πρώτη αμηχανία, ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στο κάλεσμα χαρίζοντάς τους 5.000 κουπόνια από διάφορα τυχερά παιχνίδια που χρειάζονται ξύσιμο. Το ζευγάρι από την κεντρική Ιταλία χρειάστηκε μία εβδομάδα για να τα ξύσει όλα, άξιζε όμως τον κόπο. Στην ιταλική έκδοση του Ξυστό πέτυχαν κουπόνι που τους χάρισε 350.000 ευρώ, ενώ από άλλο κουπόνι παιχνιδιού με τίτλο «Τουρίστας για πάντα», το οποίο οι παίχτες επίσης πρέπει να ξύσουν, έβαλαν στην τσέπη τους 200.000 ευρώ.

Μέχρι και μπόνους

Η τύχη τους όμως δεν σταμάτησε εκεί: με το ίδιο κουπόνι κέρδισαν 6.000 ευρώ, που θα μπαίνουν στον λογαριασμό τους κάθε μήνα για τα επόμενα 20 χρόνια και bonus 100.000 ευρώ!

Βρήκαν και άλλα τυχερά κουπόνια, τα ποσά όμως ήταν πολύ πιο μικρά. Οπως βέβαια σχολίασαν οι φίλοι του ζευγαριού, οποιοσδήποτε κέρδιζε τα «μικροποσά» θα χοροπηδούσε από τη χαρά του. Ωστόσο δεν μίλησαν για το μέγεθός τους.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα