Σαββατοκύριακο 19-20 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΣΤΡΑΠλούτωνας και Αρης καθοδηγούν τα συναισθήματά σαςΣαββατοκύριακο 19-20 Σεπτεμβρίου 2015Σάββατο, Σεπτέμβριος 19, 2015 - 07:00

Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό στις 23, μεταδώστε την καλή σας διάθεση στο περιβάλλον, αφήστε την καρδιά σας να σας καθοδηγεί και με αυτόν τον τρόπο μοιραστείτε ευχάριστες στιγμές. Οι δεσμευμένοι θα επιτύχετε πολύ καλή επικοινωνία με τον σύντροφό σας, οπότε εκμεταλλευτείτε την παρούσα κατάσταση για να αφουγκραστείτε από κοινού τις ανάγκες και τις επιθυμίες του καθενός σας, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβετε

τη σημαντικότητα της υπάρχουσας σχέσης σας. Οι προσωπικές και ιδιαίτερες στιγμές που θα περάσετε μαζί θα είναι η αιτία να απελευθερωθούν τα συναισθήματά σας και να βαδίσετε από δω και πέρα με ερωτική σύμπνοια. Εξάλλου το έτερόν σας ήμισυ θα είναι δίπλα σας και με τη στάση του θα σας δίνει την ασφάλεια που χρειάζεστε. Επιβάλλεται να δείξετε κι εσείς με τη σειρά σας πόσο ενδιαφέρεστε για το άτομό του.

Με τον Πλούτωνα σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω και τον Αρη στην Παρθένο από τις 25, μια ριζική αναθεώρηση στον τρόπο με τον οποίο θα επικοινωνείτε μεταξύ σας κρίνεται απαραίτητη, γι' αυτό παρακάμψτε τα αυτονόητα και μιλήστε περισσότερο μεταξύ σας αρχίζοντας να εκφράζετε με λόγια αυτά που πραγματικά αισθάνεστε. Οι φίλοι σας θα βρίσκονται στο πλευρό σας για να βγείτε έξω μαζί τους και να διασκεδάσετε, ώστε να απομακρυνθείτε έστω και για λίγο από το στρες της καθημερινότητας. Βέβαια δεν θα λείψουν οι προβληματισμοί σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή, αλλά όσες σχέσεις σας στηρίζονται σε γερές βάσεις δεν έχουν να κινδυνέψουν από τίποτα.

ΚΡΙΟΣ: Χτίστε τη ζωή σας έτσι που να ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας και να σας επιτρέπει να εκφράζετε τον εαυτό σας, χωρίς να ξεπερνάτε τα όρια και τις αντοχές όσων βρίσκονται δίπλα σας. Οι δεσμευμένοι αναθεωρήστε τις έννοιες του εγώ και του εσύ για να βρείτε τις χαμένες ισορροπίες σας. Αποτραβηχτείτε από τα κοινά και χαρείτε τη συντροφιά των αγαπημένων προσώπων σας. Μέσα από τις πραγματικές σχέσεις σας και τα αγαπημένα σας άτομα θα έχετε την ενίσχυση που θέλετε για να επιτύχετε τους στόχους σας. Θα ακούσετε ενδιαφέροντα πράγματα που θα σας ανοίξουν καινούργιους δρόμους και θα αποκτήσετε την υποστήριξη των φίλων σας, κάτι που τον τελευταίο καιρό ζητούσατε διακαώς.

ΤΑΥΡΟΣ: Ξεκινήστε μια συνεργασία ή να βάλετε μπροστά έναν από τους στόχους σας. Φανείτε συνεπείς και προνοητικοί τις στιγμές που μπορείτε και περιορίστε τις καθημερινές σπατάλες. Τα συμφέροντά σας έχουν δεχτεί ήδη μια επίθεση κι έτσι υποχρεώνεστε να κάνετε μερικές απαραίτητες μεταρρυθμίσεις. Πρέπει να αγωνιστείτε για να φτάσετε σε ένα θετικό αποτέλεσμα και κυρίως να σκεφτείτε έξυπνα στις διαπραγματεύσεις που θα προκύψουν. Μια που ούτε η κούραση ούτε το άγχος θα είναι λίγα, οργανώστε τον χρόνο σας, ώστε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητές σας μία μία και οριστικά. Μη βιαστείτε να κάνετε επενδύσεις εκεί όπου η φαντασία σας καλπάζει. Απαιτείται περισσότερη εγρήγορση για να καλύψετε τις πληγές του παρελθόντος.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι βασικοί τομείς της ζωής σας, όπως τα επαγγελματικά, τα συναισθηματικά, το περιβάλλον και οι στόχοι σας, θα βρίσκονται σε φάση αντίθεσης ή αμφισβήτησης από εσάς. Αφήστε τον χρόνο να δουλέψει για εσάς και δεχτείτε τις αλλαγές που θα γίνουν, οι οποίες θα είναι μοιραίες και αναπόφευκτες. Αναθεωρήσεις, αλλαγές, επέκταση και έντονη δράση θα είναι τα χαρακτηριστικά της εβδομάδας. Οι ανταγωνισμοί που θα υπάρχουν θα αναζωπυρώσουν κάποιες κοινωνικές σχέσεις σας που είχαν ατονήσει τον τελευταίο καιρό. Οι διαφωνίες και οι διαφορές ανάμεσά σας θα γεφυρωθούν, παρότι οι άλλοι θα συνεχίζουν να έχουν μεγαλύτερη δύναμη επιρροής από εσάς. Μην υποτιμήσετε τις δυνατότητές τους και μην αγνοήσετε τα αιτήματά τους. Μεταξύ απόρριψης και υποτέλειας προτιμήστε τις ειλικρινείς συζητήσεις με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφύγετε όσους σας ενοχλούν και εκτιμήστε εκείνους που με ειλικρινή αισθήματα για το πρόσωπό σας είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν. Η ώριμη σκέψη θα σας βοηθήσει να πάρετε σωστές αποφάσεις. Ενδιαφερθείτε περισσότερο για τις προσωπικές σχέσεις σας. Επικοινωνήστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αφιερώστε τους χρόνο και ενδιαφερθείτε για τα προβλήματά τους. Παράλληλα η συναισθηματική σας ζωή θα αρχίσει να βελτιώνεται κάνοντάς σας ακόμα πιο γοητευτικούς και εγκάρδιους, ενώ θα κινήσετε το ενδιαφέρον του προσώπου που σας ενδιαφέρει. Πρέπει να είστε προσεκτικοί και προνοητικοί, γιατί ο επαγγελματικός τομέας σας είναι ικανός να σκιάσει τον συναισθηματικό και αυτό θα έχει ως συνέπεια να αγχωθείτε και να γεμίσετε προβληματισμούς. Ηρεμήστε και χαλαρώστε όσο έχετε αυτή την πολυτέλεια.

ΛΕΩΝ: Τέλος παίρνουν οι παρανοήσεις και οι παρεξηγήσεις που προκλήθηκαν στον επαγγελματικό και τον οικογενειακό χώρο και σας αφήνεται ανοιχτός ο δρόμος για να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας και να διορθώσετε τα λάθη που κάνετε σε αυτές. Αποφύγετε να παίξετε το θύμα με τα συναισθήματά σας και βελτιώστε τις σχέσεις σας σε κάθε επίπεδο. Οι συνεργάτες σας δείχνουν έτοιμοι να σας ακολουθήσουν, γι' αυτό μη τα χαλάσετε όλα παίρνοντας αποφάσεις χωρίς τη συγκατάθεσή τους. Ξεκολλήστε από εργασιακά θέματα και περάστε όμορφες ώρες με τον σύντροφό σας, τους φίλους σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ενδέχεται να προκύψουν κέρδη από τις συναλλαγές σας, αλλά πρέπει να προσέξτε καταστάσεις που θα αυξήσουν το άγχος σας. Δημιουργήστε κάτι αισθητικά όμορφο και δεχθείτε την πολύτιμη βοήθεια ενός συνεργάτη της εμπιστοσύνης σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αυξήστε την παραγωγικότητά σας και βρείτε λύσεις στα καθημερινά ζητήματα, αποφεύγοντας παράλληλα να αναλάβετε καινούργιες υποχρεώσεις. Προσέξτε τις οικονομικές συναλλαγές σας, γιατί οποιαδήποτε κίνηση ή αγορά γίνει και δεν έχει μελετηθεί σωστά θα επιβαρύνει σημαντικά τον προϋπολογισμό σας και θα είναι δύσκολο να τον εξισορροπήσετε πάλι. Τα εμπόδια και τα έξοδα που θα προκύψουν από τον εργασιακό χώρο θα είναι περισσότερα από αυτά που υπολογίζατε. Πάρτε εγκαίρως τα μέτρα σας λαμβάνοντας υπόψη την παρούσα κατάσταση και διώχνοντας κάθε δυσάρεστη σκέψη από το μυαλό σας. Δώστε περισσότερη έμφαση στον ρομαντισμό, στη δημιουργικότητα και στο αποτέλεσμα. Φροντίστε να δημιουργήσετε φιλική ατμόσφαιρα με τα άτομα που αγαπάτε και ενδιαφέρεστε πραγματικά γι' αυτά.

ΖΥΓΟΣ: Δώστε στις σκέψεις σας μια ορισμένη κατεύθυνση και μην αφήσετε τίποτα να εμποδίσει την υλοποίησή των σχεδίων σας. Χρειάζεται να δράσετε άμεσα και αποτελεσματικά. Τα άτομα του περιβάλλοντός σας μπορούν να σας βοηθήσουν να βάλετε κάποια πράγματα σε τάξη, οπότε μην αφήσετε ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες που θα σας προσφερθούν. Ξανακερδίστε τη θέση σας στον χώρο όπου κινείστε. Προβλέπεται να είστε πολύ ελκυστικοί και να έχετε πολλές γνωριμίες με ενδιαφέροντα άτομα. Προσπαθήστε να μην είστε υπεροπτικοί, γιατί η αλαζονεία δεν θα σας βοηθήσει να βρείτε το κατάλληλο για εσάς άτομο. Αλλάξτε νοοτροπία για να δημιουργήσετε ένα νέο μοντέλο για την ερωτική σας ζωή. Αν το κενό που αισθάνεστε, λόγω της έλλειψης σχέσης, είναι μεγάλο και νιώθετε να πνίγεστε, σίγουρα ήρθε η ώρα να αλλάξετε τα πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί μέχρι τώρα να επιζητούσατε τη χαρά της ανεξαρτησίας, όμως ήρθε ο καιρός να την περιορίσετε και να την αντικαταστήσετε με τη χαρά που θα σας δώσει ένας νέος έρωτας. Οπως και να 'χει, οι ευκαιρίες για να δώσετε περισσότερο χρώμα και ένταση στην ερωτική ζωή σας θα είναι αρκετές. Από εσάς θα εξαρτηθεί τι θα κάνετε για να επωφεληθείτε και να εκμεταλλευτείτε τις παρούσες συνθήκες. Ισως παραξενευτείτε και οι ίδιοι με την επιθυμία που θα νιώσετε να κάνετε μια σχέση, αλλά αυτό που θα σας οδηγήσει να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο ερωτικά είναι πως υπάρχει ένα κομμάτι της ζωής σας που πρέπει να καλύψετε και είναι παραμελημένο. Δεν αποκλείεται εσάς τους δεσμευμένους,να σας ταρακουνήσουν μερικά γεγονότα και να συμβάλουν στο να επανεκτιμήσετε κάποια πράγματα στη σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στην προσπάθειά σας να βελτιώσετε κάποια πράγματα που σας ενοχλούν προσέξτε να μην μπερδέψετε τις παλιές με τις νέες τακτικές που πρέπει να ακολουθήσετε. Δημιουργήστε ένα κλίμα εμπιστοσύνης με τον σύντροφό σας για να υπάρξουν πολλές θετικές εξελίξεις στο μέλλον. Είναι ολοφάνερο ότι δεν θέλετε να αγγίξετε κάποια κακώς κείμενα στη σχέση σας, με σκοπό να διατηρήσετε τις ισορροπίες, αλλά είναι απαραίτητο να ξεκαθαρίσετε αυτά που έχουν συσσωρευτεί μέσα σας και σα;ς πιέζουν. Μη φοβάστε να το κάνετε, γιατί το ζητούμενο στην παρούσα φάση είναι να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους και να ξεπεραστεί ό,τι μπορεί θυμίζει μάχη ανάμεσά σας. Οι σωστές εξηγήσεις είναι σίγουρο ότι θα κατευνάσουν τα νεύρα και των δυο σας κι έτσι οι μέρες που θα ακολουθήσουν μπορούν να γίνουν για εσάς ένας μήνας του μέλιτος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν θα λείψουν οι προβληματισμοί και τα διλήμματα γύρω από τον οικονομικό τομέα σας. Οι πιθανότητες ενίσχυσής του θα είναι αρκετές για να μπορέσετε να καλύψετε τις σχετικές ανάγκες σας. Μπορεί τα εμπόδια να μη λείψουν, αν όμως λάβετε τα μέτρα σας και δεν παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό της στιγμής, ακόμα και κάποιες συζητήσεις θα δώσουν φτερά στα όνειρά σας. Μην ασχοληθείτε καθόλου με ένα συνεργάτη σας που θα αθετήσει τις υποσχέσεις του. Μην πεισμώνετε με ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σας και σας αγαπούν βγάζοντας στην επιφάνεια τον χειρότερο εαυτό σας. Οι σχέσεις σας έχουν ήδη μειωθεί και τα άτομα που σας αρέσει να βλέπετε και να ακούτε είναι λίγα, οπότε μην τα χάσετε και αυτά. Πρέπει να κάνετε ό,τι μπορείτε για να μη φτάσετε ψυχικά και σωματικά στα όρια της εξάντλησης, επειδή επιθυμείτε διακαώς να πετύχετε τους στόχους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα γεγονότα της εβδομάδας θα συνδεθούν άμεσα με την υλική και τη συναισθηματική σας ασφάλεια και το πώς αυτή θα καλυφθεί. Πρέπει να προσέξετε τα διάφορα παιχνίδια που παίζονται γύρω σας και να επιστρατεύσετε όσα αποθέματα δύναμης έχετε για να βγείτε νικητές στις καταστάσεις. Καταπολεμήστε την ασάφεια και αποφύγετε να φορτωθείτε κοινωνικές υποχρεώσεις που δεν αντέχετε. Μην αγνοείτε τα σήματα κινδύνου που σας κάνουν φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα. Πάψτε να πιστεύετε ότι είστε υπεράνθρωποι, γιατί ενδεχομένως να γευτείτε μια ήττα που δεν θα σας αρέσει. Υπολογίστε το κόστος που θα έχει στην ψυχολογία σας το να χάσετε κάποιες από τις σχέσεις σας πριν προβείτε στις επόμενες κινήσεις σας. Μπορεί να είστε κοινωνικοί και επικοινωνιακοί, αλλά όσο περνούν τα χρόνια οι σχέσεις αλλάζουν.

ΙΧΘΥΕΣ: Η φυσική σας κατάσταση αυτή τη στιγμή είναι καλή κι έτσι πρέπει να τη διατηρήσετε. Επιμεληθείτε τη, γιατί μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη. Επειδή όμως σημαντικό ρόλο παίζει και η ψυχική σας κατάσταση, δεν πρέπει να την αφήσετε να είναι ευάλωτη, αλλά να την προσέχετε περισσότερο. Τα προβλήματα του επαγγελματικού σας χώρου ενδέχεται να σας οδηγήσουν σε διαφωνίες με τους συνεργάτες σας. Αν τα πράγματα σας εγγυώνται μια σίγουρη πορεία, μην αρνηθείτε την ευκαιρία της αλλαγής. Ισως κάποιοι να μην είναι πρόθυμοι να σας ακολουθήσουν, αλλά εσείς μην πτοηθείτε. Δεν το κάνουν για κάποιο συγκεκριμένο λόγο, αλλά γιατί πραγματικά δεν μπορούν να τα καταφέρουν. Με αργά βήματα και σωστή διαχείριση θα πετύχετε οικονομική ανάκαμψη και κέρδος που θα πηγάζει μέσα από δραστηριότητες που θα σας ικανοποιούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα