Κρίστοφερ Γκρέκο: Είμαι τύπος αδίστακτος

17:35 1/3/2018 - Πηγή: Espresso
TV GOSSIPΚρίστοφερ Γκρέκο: Είμαι τύπος αδίστακτοςΠέμπτη, Μάρτιος 1, 2018 - 17:34

❱❱ Ο Κύπριος ηθοποιός Κρίστοφερ Γκρέκο, που μπαίνει στη σειρά «Το τατουάζ» αντί του Κούλλη Νικολάου, μιλάει στην «Espresso»

Από την
Τεριάννα Παππά

Αντί του Κούλλη Νικολάου, μπαίνει ο Κρίστοφερ Γκρέκο στο «Τατουάζ»! Είναι από τους ελάχιστους ταλαντούχους Κύπριους ηθοποιούς που έχουν κάνει επαγγελματικά βήματα και στο εξωτερικό.

Ο γοητευτικός Κρίστοφερ, που γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά του Star

«9 μήνες», ενδέχεται στο άμεσο μέλλον να βρεθεί στο καστ της ξένης σειράς «Tyrant», αλλά και σε χολιγουντιανά blockbusters, αφού -όπως ισχυρίζεται ο ίδιος- ο ατζέντης του στο εξωτερικό «κυνηγάει» τέτοιου είδους συνεργασίες! Προς το παρόν ο ηθοποιός μπαίνει στο επιτυχημένο καστ της σειράς του Alpha, που προβάλλεται καθημερινά στις 21.50. «Υποδύομαι τον Ρίτσαρντ, έναν έμπορο όπλων που θα προστεθεί στην ιστορία» αναφέρει ο γοητευτικός Κύπριος στην «Espresso» και συνεχίζει: «Είμαι ένας μυστήριος τύπος, ο οποίος είναι αδίστακτος και εμπλέκεται σε κάποιες δολοφονίες που έχουν σχέση με την οικογένεια της Μαργκό (Κοραλία Καράντη). Δεν λέω όμως τίποτα παραπάνω για να υπάρχει σασπένς».

Πώς προέκυψε η απασχόλησή του στην ελληνική τηλεόραση; «Εχω καλή σχέση με τον παραγωγό Κούλλη Νικολάου αλλά και τον Ανδρέα Γεωργίου, με τους οποίους είχα συνεργαστεί στο παρελθόν μένοντας ευχαριστημένος. Εργάζονται σε σκληρούς ρυθμούς και αυτό είναι σχολείο. Στην αρχή ήταν να υποδυθεί ο Κούλλης Νικολάου τον ρόλο του Ρίτσαρντ και μου ζήτησε τελικά να το κάνω εγώ, αφού οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του είναι πολλές και δεν έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο. Ετσι μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω ξανά στην τηλεόραση και να συνεργαστώ μαζί τους».

Εντατικά γυρίσματα

Αναφερόμενος στα γυρίσματα αποκαλύπτει: «Είναι πολύ γρήγοροι οι ρυθμοί και τα γυρίσματα εντατικά. Εχω ξεκινήσει εδώ και 10 μέρες γυρίσματα στο Λονδίνο και από ό,τι μου έχουν πει θα γίνουν κάποια και στην Κύπρο και στην Αθήνα. Ο αριθμός των επεισοδίων που θα συμμετέχω είναι 25. Αυτό που με ενθουσιάζει στην εν λόγω συνεργασία μου είναι η καλή σχέση που έχουμε με τα παιδιά του καστ. Φυσικά και με την Κοραλία Καράντη η σχέση μας είναι αγαστή. Με την αξιόλογη ηθοποιό συνεργάζομαι πρώτη φορά και έχω να δηλώσω ότι είναι εξαιρετική καλλιτέχνις και άριστη επαγγελματίας».

Αυτήν την περίοδο ο Κρίστοφερ τρέχει και δεν φτάνει, γιατί κρατά κι έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην τηλεοπτική παραγωγή του τηλεοπτικού σταθμού Sigma «Γαλάτεια», που προβάλλεται καθημερινά στην απογευματινή ζώνη. «Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει ο ρόλος του Ρίτσαρντ, γι’ αυτό προσπαθώ να βάλω στο ταμείο μου δύο μεροκάματα. Οι εποχές είναι πολύ δύσκολες οικονομικά. Στο σίριαλ “Γαλάτεια” ενσαρκώνω τον ρόλο ενός σκληρού τσιφλικά. Είμαστε στη δεύτερη σεζόν και πάει πολύ καλά σε τηλεθέαση».

Αναφερόμενος στον ρόλο του κακού που του δίνεται σχεδόν πάντα από τους σκηνοθέτες λέει: «Ευτυχώς ή δυστυχώς, δεν ξέρω, μου δίνουν τους... σκληρούς ρόλους τόσο στην τηλεόραση όσο και στο σινεμά. Δεν μπορώ να πω ότι δεν με ιντριγκάρει και δεν το απολαμβάνω. Το απολαμβάνω, διότι πάντα βρίσκω κάποιες ευαίσθητες πλευρές τους. Μου αρέσουν αυτοί οι ρόλοι, γιατί είναι δυναμικοί και μπορώ να πω ότι είναι και πιο δύσκολοι. Δεν μου αρέσουν οι γλυκανάλατοι ρόλοι» μας λέει.

Κρίστοφερ ΓκρέκοΚούλλης ΝικολάουΤατουάζΠαράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα