Κρεβατοκάμαρα από το... αύριο

ΚΟΣΜΟΣΚρεβατοκάμαρα από το... αύριοΤρίτη, Ιούλιος 30, 2019 - 14:51

❱❱ Με φωνητική εντολή θα αλλάζουν η θερμοκρασία των σεντονιών και το χρώμα των επίπλων

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Πώς θα σας φαινόταν να... μιλούσατε στο κρεβάτι σας και το έπιπλο να άλλαζε χρώμα, ενώ τα σεντόνια του να γίνονταν πιο δροσερά, ώστε να αντιμετωπίσετε τον καύσωνα;

Μοιάζει με σενάριο επιστημονικής φαντασίας, όμως στο πολύ κοντινό μέλλον μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Αυτό υποστήριξαν ειδικοί, οι οποίοι παρουσίασαν σε συνέδριο στη Βρετανία, μεταξύ άλλων, την κρεβατοκάμαρα του

μέλλοντος.

Το δωμάτιο, όπως εξήγησε ο μελλοντολόγος Ιαν Πίρσον στο βρετανικό συνέδριο Smart Energy GB, είναι κομμάτι του σπιτιού του μέλλοντος, το οποίο είναι ταυτόχρονα «έξυπνο» και «πράσινο», καθώς θα χρησιμοποιεί ενέργεια από τον ήλιο, την οποία αποθηκεύει σε μπαταρία.

Στην κρεβατοκάμαρα θα μπορεί κανείς μέσω φωνητικής εντολής να αλλάξει τη θερμοκρασία των σεντονιών ώστε να προσφέρουν την τέλεια θερμοκρασία για το σώμα του.

Επίσης, αρκεί να το ζητήσει ο ιδιοκτήτης και το κρεβάτι του θα αλλάξει χρώμα, σαν να έχει αγοράσει καινούργιο.

Το ίδιο ισχύει και για τα άλλα έπιπλα της κρεβατοκάμαρας, τα οποία θα αλλάζουν σχήμα, χρώμα και ύφασμα με μια φωνητική εντολή.

Ετσι, όχι μόνο θα μπορεί κανείς να ανακαινίσει την κρεβατοκάμαρά του χωρίς να μπει σε έξοδα, αλλά και να κάνει καλύτερη διαχείριση του χώρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κρεβατοκάμαρα,krevatokamara