Κράτησαν τα προσχήματα

ΠΟΛΙΤΙΚΗΟσα παίρνει ο άνεμοςΚράτησαν τα προσχήματαΔευτέρα, Ιούνιος 18, 2018 - 17:08


❱❱ Το βλέμμα και το ύφος του Ανδρέα τα λέει όλα. Η νυν περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου και ο «όπου να 'ναι σου έρχεται, φυλάξου» Ανδρέας Παχατουρίδης βρέθηκαν κοντά κοντά, στη μεγάλη γιορτή «90 Χρόνια Λαϊκές Αγορές» που διοργανώθηκε στο Αλσος Περιστερίου.

Από τη
Βίβιαν Μπενέκου

Ο Ανδρέας Παχατουρίδης, κύριος όπως πάντα, υποδέχτηκε την περιφερειάρχη στα λημέρια του, αλλά μέχρι εκεί... Μην κολλήσουμε και κορέους!
Οι δυο

τους «απόλαυσαν» τον φοβερό «μαέστρο της μαγκιάς» Βασίλη Κορακάκη, γιο του υπέροχου Βαγγέλη Κορακάκη. Δυστυχώς, όλα μέσα στη ζωή είναι... Για τις συναντήσεις μιλάμε.

Η ώρα η καλή

❱❱Δημοσιεύτηκε η αγγελία γάμου του δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου, ο οποίος -όπως είχε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό στην «Espresso»- παντρεύεται στις 21 Ιουλίου την αγαπημένη του Εύα Ντογιάκου (κόρη του πρώην εισαγγελέα Εφετών Ισίδωρου Ντογιάκου), με κουμπάρο τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

«Τα έφερε έτσι η ζωή και αυτό πραγματικά είναι δώρο από τον Θεό. Γνώρισα τη μελλοντική μου σύζυγο ακριβώς πριν από δύο χρόνια. Παντρευόμαστε στις 21 Ιουλίου στον Αγιο Κωνσταντίνο. Μέσα σε όλη αυτή την ένταση βρέθηκε η ηρωίδα που με αντέχει. Τη λένε Εύα, είναι δικηγόρος και είναι ένας απίστευτος άνθρωπος, που δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα συναντήσω» μας έλεγε ο Γιώργος Παπανικολάου, μιλώντας για την Εύα του.

❱❱Η Μαρίνα και ο Αλέξανδρος έδωσαν χθες στον μπαμπά τους ευχές για «χρόνια πολλά» μέσω social media. Οπως ίσως γνωρίζετε, ήταν η Γιορτή του Πατέρα, που αρχίζει πλέον να τιμάται ολοένα και περισσότερο και στην Ελλάδα.

Ο 13χρονος Αλέξανδρος, ο οποίος είναι ένα πολύ όμορφο αγόρι, έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα του και ακόμη μεγαλύτερη στον πατέρα του, πρότυπο για εκείνον, αφού ο μικρός Πατούλης είναι πρώτος παντού. Και στο σχολείο και στον αθλητισμό. Το μήλο έπεσε ακριβώς κάτω από τη μηλιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα