Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 18/6

Το λευκό πουκάμισο είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα πιο διαχρονικά και κομψά ρούχα της γυναικείας γκαρνταρόμπας που θα είναι πάντα in fashion, όσο κι αν οι τάσεις αλλάζουν κάθε σεζόν. Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό την πρώτη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία

μόδας BSB που αποτελείται από ένα πουκάμισο off white με δέσιμο στη στη μέση και μαύρες αθλητικές ρίγες μανσέτα, μαζί με ένα γκρι skinny τζιν.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε υποδειγματικά με μαύρα ψηλοτάκουνα λουστρίνα πέδιλα με τρία λουράκια με την υπογραφή Tsakiris Mallas.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας, με πρωταγωνιστές την υγρή σκιά στην απόχρωση Super Nova από την Make Me Up Cosmetics, τις γυαλάδες στο πρόσωπο που έγιναν με το highlighter στην απόχρωση Glow Goal από την OFRA X NikkieTutorials και στα χείλη το κραγιόν Rouge Volupte Shine No 31 της YSL και ο Δημήτρης Στράτος τα ελαφρά κυματιστά μαλλιά της με τη χωρίστρα στη μέση.

Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν πως έχει φορέσει η Kendall Jenner το λευκό πουκάμισο και εμπνευστείτε για τα επόμενά σας looks.

Μια ματιά ακόμα: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 11-15/06

Keywords
Τυχαία Θέματα