Κως: Φύτεψαν (;) δέντρο για να κουκουλώσουν τον θάνατο του Μπεν

ΡΕΠΟΡΤΑΖΚως: Φύτεψαν (;) δέντρο για να κουκουλώσουν τον θάνατο του ΜπενΠέμπτη, Σεπτέμβριος 29, 2016 - 15:23

Μια φωτογραφία, η οποία εξετάζεται με προσοχή, ίσως οδηγήσει την έρευνα των Βρετανών αστυνομικών από το νότιο Γιορκσάιρ στο σημείο όπου μπορεί να είναι θαμμένος ο Μπεν Νίνταμ στην Κω! Κατά τη χθεσινή τρίτη ημέρα των ερευνών, οι Βρετανοί μελέτησαν φωτογραφίες των τελευταίων 25 ετών από την αγροικία, όπου διεξάγονται οι έρευνες, και εντόπισαν ένα δέντρο που δεν υπήρχε όταν εξαφανίστηκε το ηλικίας

21 μηνών αγόρι.

Ομως, βρισκόταν εκεί όταν τραβήχτηκε η φωτογραφία, σχεδόν δέκα μέρες μετά την εξαφάνιση, τον Αύγουστο του 1991! Στο σημείο θα δίνεται ιδιαίτερη έμφαση, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το δέντρο φυτεύτηκε για να «κουκουλωθεί» ο θάνατος του μικρού στο τρομερό δυστύχημα (όπως αναφέρει σχετική μαρτυρία) με εκσκαφέα.

«Εχουμε τη φωτογραφία που πιστεύουμε ότι έχει τραβηχτεί περίπου δέκα ήμερες μετά την εξαφάνιση του Μπεν και μας έχει δώσει κάποιες πληροφορίες σχετικά με το χωράφι και ποια δέντρα βρίσκονταν τότε στην περιοχή. Πιστεύουμε ότι κάποια δέντρα που βρίσκονται τώρα γύρω από το σπίτι δεν υπήρχαν τότε και σήμερα οι έρευνες επικεντρώνονται τριγύρω τους» ανέφερε ο επικεφαλής των ερευνών Τζον Κάζινς και αποκάλυψε ότι τις επόμενες ώρες θα ξεριζώσουν τα δέντρα.

Πτωματικά υγρά

Οι ερευνητές σκοπεύουν επίσης να βυθίσουν στο χώμα ειδικούς δειγματοληπτικούς σωλήνες για τη συλλογή δειγμάτων που θα αναλυθούν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια των Βρετανών, μήπως τυχόν εντοπιστούν αποξηραμένα ανθρώπινα πτωματικά υγρά. Παράλληλα, η μητέρα του αγοριού, Κέρι Νίνταμ, περιμένει με αγωνία τις απαντήσεις από τις αναλύσεις στα κομμάτια υφάσματος που βρέθηκαν προχθές, ένα εκ των οποίων είναι ανοιχτόχρωμο, όπως το μπλουζάκι που φορούσε ο μικρούλης όταν εξαφανίστηκε.

ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα