Κορίτσια, ο «Κεμάλ»

SHOWBIZΕρχεται στην Ελλάδα ο κούκλος Τούρκος που ήταν η «σκιά» του Σουλεϊμάν του ΜεγαλοπρεπούςΚορίτσια, ο «Κεμάλ»Πέμπτη, Σεπτέμβριος 29, 2016 - 14:52

Είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς Τούρκους ηθοποιούς, που λατρεύεται όχι μόνο από τις τηλεθεάτριες της χώρας του, αλλά πλέον και από τις Ελληνίδες, αφού έχει πρωταγωνιστήσει -και εξακολουθεί να το κάνει- σε μερικές από

τις πιο δημοφιλείς σειρές.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

Ο Μπουράκ Οζτσιβίτ, ο Κεμάλ του «Kara sevda» και ο Μαλκότσογλου της σειράς «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής», θα βρεθεί τη μεθεπόμενη εβδομάδα στην Αθήνα, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Τurkish Film Days. Ο δημοφιλής ηθοποιός, ο οποίος το 2005 στέφθηκε Best Model of Turkey, θα παραστεί την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στο γκαλά του φεστιβάλ, όπου και θα προβληθεί η ταινία «My brother», στην οποία είναι πρωταγωνιστής.

Αρχίζοντας την καριέρα του ως μοντέλο, ο Μπουράκ πέρασε γρήγορα στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο, όπου συμμετείχε σε γνωστές παραγωγές και σε πολλές διαφημίσεις, καθώς το πρόσωπό του ήταν από τα πιο αναγνωρίσιμα. Ο ρόλος που απογείωσε την καριέρα του ήταν του Μαλκότσογλου Μπελί Μπέι που ήταν η σκιά του «Μεγαλοπρεπή». Για αυτή την σειρά είχε αφήσει μουστάκι. Αποτέλεσμα; Να το κάνει... μόδα σε όλη την Τουρκία, με άνδρες κάθε ηλικίας να υιοθετούν το στιλ του γοητευτικού ηθοποιού. Μαζί με τη σύντροφό του, την καλλονή συνάδελφό του Φαχριγέ Εβτζέν, πρωταγωνίστησαν στην ταινία «Love is like you», ενώ τα τουρκικά μέσα έχουν... βαλθεί να τους παντρέψουν!

Να σημειώσουμε ότι το Turkish Film Days θα διεξαχθεί το διήμερο 14 και 15 Οκτωβρίου στο Ιδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης» και, εκτός από την προώθηση του τουρκικού κινηματογράφου, έχει ως στόχο τη στήριξη του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα» και την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τη δράση του συλλόγου.

Keywords
Τυχαία Θέματα