Καλόγριες πέταξαν τα ράσα και παντρεύτηκαν μεταξύ τους

ΚΟΣΜΟΣ«Βόμβα» στα θεμέλια του Βατικανού Καλόγριες πέταξαν τα ράσα και παντρεύτηκαν μεταξύ τουςΠέμπτη, Σεπτέμβριος 29, 2016 - 13:19

Δεύτερη «βόμβα» στα θεμέλια του Βατικανού βάζει γάμος που τελέστηκε στο Πινερόλο της Ιταλίας. Μετά τον καθολικό παπά που ευλόγησε τον γάμο δύο λεσβιών στη Σικελία, δύο καλόγριες πέταξαν τα ράσα, εγκατέλειψαν τα μοναστήρια τους και παντρεύτηκαν κοντά στο Τορίνο. Τον γάμο τέλεσε χθες ιερέας ο οποίος έχει εκδιωχθεί από το Βατικανό, επειδή ήταν υπέρ των γάμων γκέι.

Οι 44χρονες Φεντερίκα και Ιζαμπελ πριν από τη θρησκευτική τελετή,

την οποία δεν αναγνωρίζει η Καθολική Εκκλησία, υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης ενώπιον του δημάρχου του Πινερόλο Λούκα Σαλβάι. «Ο Θεός θέλει τους ανθρώπους ευτυχισμένους» δήλωσε η Ιζαμπελ, που κατάγεται από τη Λατινική Αμερική, ενώ η Ιταλίδα Φεντερίκα έκανε έκκληση στην Εκκλησία τους «να δεχτεί όλους του ανθρώπους που αγαπιούνται».

Οι δύο μοναχές γνωρίστηκαν πριν από τρία χρόνια κατά τη διάρκεια ιεραποστολής, καθώς και οι δύο ανήκαν στο τάγμα των φραγκισκανών μοναχών, και γρήγορα έπαψαν να είναι μοναχές. «Ο έρωτάς τους άρχισε όπως συμβαίνει με όλες τις ιστορίες αγάπης του κόσμου» δήλωσε ο πρώην ιερέας Φράνκο Μπαρμπέρο, που τέλεσε τον θρησκευτικό γάμο τους, προσθέτοντας ότι είναι ο 20ός γάμος γκέι που τελεί φέτος.

Τώρα έρχεται η πιο δύσκολη στιγμή για τη Φεντερίκα, καθώς, όπως εξομολογείται, πρέπει να πει στον πατέρα της ότι όχι μόνο δεν είναι πλέον καλόγρια, αλλά και ότι παντρεύτηκε γυναίκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα