Κωνσταντίνος και Αννα Μαρία έδωσαν το «παρών» στην κηδεία του πρίγκιπα της Δανίας Ρίτσαρντ

ΡΕΠΟΡΤΑΖΚωνσταντίνος και Αννα Μαρία έδωσαν το «παρών» στην κηδεία του πρίγκιπα της Δανίας ΡίτσαρντΠέμπτη, Μάρτιος 23, 2017 - 16:30

Ο τέως βασιλεύς της Ελλάδος Κωνσταντίνος και η σύζυγός του Αννα Μαρία, η οποία φορούσε μαύρο καπέλο και μαύρο σύνολο με ένα κολιέ από λευκές πέρλες στον λαιμό της, έδωσαν το «παρών», μεταξύ άλλων, στην κηδεία του πρίγκιπα της Δανίας Ρίτσαρντ, ο οποίος

απεβίωσε στις 13 Μαρτίου, σε ηλικία 82 ετών.

Η τελετή έγινε στον τόπο καταγωγής του πρίγκιπα, τη γερμανική πόλη Bad Berleburg, και στην τελευταία του κατοικία τον συνόδευσαν οι γαλαζοαίματοι της Ευρώπης.

Στην κηδεία του πρίγκιπα της Δανίας παρευρέθηκαν, επίσης, η βασίλισσα της Ολλανδίας Μαξίμα με τον σύζυγό της Βίλεμ Αλεξάντερ και την πριγκίπισσα Βεατρίκη.

Η πριγκίπισσα της Νορβηγίας Μάρθα Λουίζ φορούσε καπέλο με βέλο, ενώ η πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας ήταν από τις πιο κομψές γυναικείες παρουσίες, όπως σχολίασε η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».
Ο πρίγκιπας Ρίτσαρντ -Prince Richard of Sayn-Wittgenstein-Berleburg όπως είναι ολόκληρος ο τίτλος του- και η σύζυγός του, 72 ετών σήμερα, παντρεύτηκαν το 1968 στη Δανία και έχουν τρία παιδιά, τον πρίγκιπα Γκούσταφ, την πριγκίπισσα Αλεξάνδρα και την πριγκίπισσα Ναταλία.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα