Φτηνά τη γλίτωσε

ΚΟΣΜΟΣΦτηνά τη γλίτωσεΠέμπτη, Ιούλιος 12, 2018 - 17:37

❱❱ Μοντέλο βούτηξε σε θάλασσα με «ακίνδυνους» καρχαρίες που το δάγκωσαν μόνο στο χέρι

Με τη ζωή του παραλίγο να πληρώσει την αφέλειά του να βουτήξει σε μια ακτή γεμάτη καρχαρίες ένα 19χρονο μοντέλο από την Καλιφόρνια.

Η Καταρίνα Ζαρούτσκι έκανε διακοπές μαζί με τον σύντροφό της και την οικογένειά του στις Μπαχάμες, όταν άκουσε από τους ντόπιους ότι το κολύμπι ανάμεσα σε καρχαρίες-τροφούς, ένα είδος που θεωρείται ακίνδυνο, αποτελεί μια εξαιρετικά διασκεδαστική εμπειρία.
Χωρίς δεύτερη σκέψη η Ζαρούτσκι πήδηξε στα καταγάλανα

νερά στα ανοιχτά των ακτών του νησιού Στάνιελ Κλέι, μόλις εντόπισε ένα τέτοιο κοπάδι, όμως η εμπειρία κάθε άλλο παρά διασκεδαστική αποδείχτηκε, καθώς ένα από τα κήτη τη δάγκωσε στο χέρι και την παρέσυρε κάτω από το νερό.



«Αρπαξε τον καρπό μου στο στόμα του και ένιωθα τα δόντια του να βυθίζονται στο χέρι μου» δήλωσε η 19χρονη στο NBC News, λίγο αφότου βγήκε από το νοσοκομείο, έχοντας ένα ευτυχώς ελαφρύ τραύμα για τα δεδομένα.

Πέρα από το σημάδι στο χέρι της, η Ζαρούτσκι θα έχει και φωτογραφικά ντοκουμέντα για να της θυμίζουν την απερισκεψία της, αφού το περιστατικό απαθανάτισε με τη φωτογραφική μηχανή του ο πατέρας του συντρόφου της.
Στην πρώτη φωτογραφία η 19χρονη φαίνεται να επιπλέει ανάσκελα, με τα χέρια ανοιχτά στο νερό, περικυκλωμένη από τους καρχαρίες, ενώ στην επόμενη καταγράφεται η σκηνή της επίθεσης, με τη Ζαρούτσκι να παρασύρεται κάτω από την επιφάνεια του νερού.

Keywords
Τυχαία Θέματα