«Κόλαση» στο Μάντσεστερ από ξεσαλώματα πρωτοετών φοιτητών

ΚΟΣΜΟΣ«Κόλαση» στο Μάντσεστερ από ξεσαλώματα πρωτοετών φοιτητώνΤρίτη, Σεπτέμβριος 18, 2018 - 17:03

❱❱ Γροθιές, κλοτσιές, λιποθυμίες από το αλκοόλ, συλλήψεις και εσπευσμένες διακομιδές είναι μερικά από τα ενσταντανέ που συνθέτουν την εικόνα του απόλυτου χάους που επικράτησε στο Μάντσεστερ το Σαββατοκύριακο όταν κατέφτασαν οι πρωτοετείς φοιτητές.

Πολύ νεαρά κορίτσια και αγόρια αποφάσισαν να το... ρίξουν έξω προτού αρχίσουν τα μαθήματα, δίνοντας δείγμα γραφής του τι πρόκειται να ακολουθήσει στα διαβόητα πάρτι των πανεπιστημίων.

Τα ασθενοφόρα δεν προλάβαιναν να παραλαμβάνουν φοιτήτριες οι οποίες έχαναν τις αισθήσεις τους από το μεθύσι, ενώ η αστυνομία δεν προλάβαινε να συλλαμβάνει οργισμένους νεαρούς οι οποίοι ξέδιναν γρονθοκοπώντας ο ένας τον άλλον υπό την επήρεια μεγάλης ποσότητας αλκοόλ.



Φωτογραφίες που δείχνουν φοιτητές και φοιτήτριες να βγαίνουν από μπαρ σε άθλια κατάσταση, να σέρνονται στον δρόμο ή να προσπαθούν να συνεφέρουν φίλους τους που είναι ένα βήμα από την κατάρρευση έχουν δημοσιευτεί σε βρετανικά μέσα, όπως η «Daily Mail», προκαλώντας οργισμένα σχόλια απηυδισμένων γονιών. Ανάλογα περιστατικά με πρωτοετείς σημειώθηκαν στο Πόρτσμουθ.

Keywords
Τυχαία Θέματα