ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στον Γιώργο Γερολυμάτο

SHOWBIZΗ «Espresso» κάνει dislike!ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στον Γιώργο ΓερολυμάτοΔευτέρα, Σεπτέμβριος 17, 2018 - 15:49

❱❱ Ο Γιώργος Γερολυμάτος, ερμηνευτής και σταρ των 80s, δήλωσε περιχαρής και υπερήφανος: «Ημουν ο πρώτος που έκανα αισθησιακή φωτογράφιση. Στα απόκρυφα σημεία είχα μία σκιά».

Α, ρε «γατάκι» Τσιτσιολίνα, από τον Γερολυμάτο διδάχθηκες κι εσύ να κάνεις τις σωστές αισθησιακές φωτογραφίσεις; Ποια Πάμελα και ποια Μπελούτσι; Οταν ο Γερολυμάτος γδυνόταν στον φακό, αυτές έπαιζαν με τους βόλους! Φανταστείτε ότι έβαλαν σκιά στα επίμαχα,

διότι τότε ακόμα δεν είχαν... ανακαλυφθεί τα φύλλα συκής για αυτήν τη δουλειά!

Οι φήμες, πάντως, που θέλουν την προτομή του αοιδού να κοσμεί την είσοδο της έπαυλης στο μέγαρο του συχωρεμένου Χιου Χέφνερ ως πρόσωπο-έμπνευση ελέγχονται!

Κύριε Γερολυμάτε, δείξτε λίγη φειδώ σε αυτές τις αποκαλύψεις. Τόση, όση αρμόζει στην πορεία και την ηλικία σας. Ακόμα κι εσείς να ήσασταν ο πρώτος που έκανε αισθησιακή φωτογράφιση, τι νόημα έχει και τι σας προσφέρει να το δηλώνετε τώρα, τόσα χρόνια μετά; Το κάνατε σε μία εποχή που αποτελούσε ταμπού ακόμα και για τις γυναίκες και μπράβο σας! Για τότε, όμως, το μπράβο. Οχι για τώρα. Για τώρα, απλά κρίμα. Κρίμα να προβαίνετε σε τέτοιες δηλώσεις για παραπάνω ντόρο. Διότι, στο κάτω κάτω της γραφής, κ. Γερολυμάτε, «οι σκιές δεν αγαπάνε». που έχει πει κι ο συνάδελφός σας Νότης Σφακιανάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα