ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Η Πόπη Μαλλιωτάκη

SHOWBIZΗ «Espresso» κάνει dislike!ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Η Πόπη ΜαλλιωτάκηΔευτέρα, Σεπτέμβριος 17, 2018 - 15:27

❱❱ Δήλωση «βόμβα» στο «Splash» διά στόματος Πόπης Μαλλιωτάκη: «Ντρεπόμουν που τραγουδούσα το τραγούδι “Είμαι η Ποπάρα”».

Τι λέτε, κυρία Μαλλιωτάκη; Σοβαρά; Τώρα το θυμηθήκατε και μας το λέτε; Συγγνώμη, αλλά μέσα από την ερμηνεία σας στο συγκεκριμένο τραγούδι σάς γνώρισαν μέχρι και οι πέτρες. Οργώσατε όλη την

ελληνική επικράτεια για να το τραγουδήσετε και τώρα το σνομπάρετε; Το τραγούδι που σας καταξίωσε καλλιτεχνικά και με το οποίο κάνατε μέχρι και τηλεοπτική καριέρα;

Αν θυμόμαστε καλά, εκείνη την εποχή, το 2008 δηλαδή, μνημονεύατε τον Λάκη Λαζόπουλο, ο οποίος μέσα από το τηλεοπτικό του «Τσαντίρι» σάς ανέδειξε σε σταρ της εποχής, αφού ήσασταν ένα από κεντρικά πρόσωπα που καυτηρίαζε σε κάθε εκπομπή του. Μέχρι και το εκκλησάκι που διαθέτει η βίλα σας στο Κίτσι Βάρης το αφιερώσατε με δόξα και τιμή σε εκείνον.

Και έρχεστε τώρα, δέκα χρόνια μετά, και μας λέτε πως ντρεπόσασταν κάθε φορά που ερμηνεύατε το τραγούδι που έγινε ύμνος για κάθε Πόπη; Κοιτάξτε πώς αλλάζει ο άνθρωπος ξαφνικά... Σιγά, κυρία Μαλλιωτάκη, μια συνεργασία κάνατε με τη δισκογραφική εταιρία Heaven, αυτό δεν σημαίνει πως θα απαρνηθείτε και τα πάντα στη ζωή σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα