ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στον Δώρο Παναγίδη

15:59 7/6/2018 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΗ «Espresso» κάνει dislike!ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στον Δώρο ΠαναγίδηΠέμπτη, Ιούνιος 7, 2018 - 15:58

❱❱ «Χαζούς» θεωρεί ο «παμμέγιστος» Δώρος Παναγίδης τους τηλεθεατές που τον έβλεπαν στο «Power οf love»!

Ο κομψά διακοσμημένος (με τατουάζ) και αποτριχωμένος wannabe star, που ενδεχομένως να πιστεύει ότι το IQ είναι το νέο άρωμα του Dior, τολμά να υποτιμά το κοινό που τον ανέβασε level (από μηδενικό σε νούμερο) κι έχει τώρα βήμα να λέει ό,τι μα...γκιά του 'ρθει!

Είναι «εναντίον τέτοιου

είδους reality» ο Δώρος... Ποιος; Ο Δώρος! Ο ίδιος Δώρος -το μωρό της - το αγόρι της - ο άντρας της - η καρδιά της - η... συκωταριά της - τα όλα της - τα ούλα της- τα πάντα της και τα... κοάλα της (Αθηνά Χρυσάντοβα).

Ο Δώρος που ρώτησε «πού;» την Αθηνά 45 φορές όταν του είπε ότι έχει πάει τη σχέση τους σε άλλο επίπεδο! Ο Δώρος που δεν έχανε ευκαιρία να εξευτελίζεται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο μπροστά στις κάμερες για να γίνει δημοφιλής και αγαπημένος παίκτης του «χαζού» κοινού. Ο Δώρος που έδινε ρεσιτάλ δράματος κάθε εβδομάδα ώστε να τον ψηφίσουν οι «χαζοί» και να παραμείνει στη βίλα για να παίρνει τα ευρουλάκια και να πουλάει και μούρη! Ο Δώρος που άφησε δύο παιδιά με διαφορετικές μητέρες στην Κύπρο και πήγε στην Κωνσταντινούπολη να το παίξει γκόμενος!

Αυτός ο Δώρος μίλησε στην κυπριακή τηλεοπτική εκπομπή «Θέκλα, μιλάμε ανοιχτά» και είπε: «Δεν βλέπω τηλεόραση και είμαι εναντίον σε αυτού του είδους τα ριάλιτι. Στην αρχή ήμουν πολύ περίεργος γιατί το βλέπει τόσος κόσμος και γιατί ταυτίζεται. Και μπορώ να πω ότι θεωρούσα χαζό τον κόσμο που το έβλεπε, αλλά μετά μπήκα στη διαδικασία να σκεφτώ ότι ο κόσμος έχει ανάγκη από αυτό το πράγμα».

Πράγματι, Δώρο Παναγίδη, αυτού του είδους τα ριάλιτι είναι τηλεοπτικά σκουπίδια! Ή, μάλλον, τηλεοπτικοί σκουπιδοτενεκέδες! Και μάντεψε... Στους κάδους, ως γνωστόν, μπαίνουν μόνο απορρίμματα, άντε και καμιά κεραμιδόγατα! Αν δεν νιώθεις... «γάτος», λοιπόν, πάρ' το αλλιώς!

Keywords
Τυχαία Θέματα