Ζουζουνιές δίπλα στο κύμα

15:50 7/6/2018 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΖουζουνιές δίπλα στο κύμαΠέμπτη, Ιούνιος 7, 2018 - 15:49

❱❱ Αγκαλιές και φιλιά της Μαρίας Ματσούκα με τον σύζυγό της Θέμη Γιαννίτσα σε παραλία της Μυκόνου

Η Μαρία Ματσούκα και ο σύζυγός της Θέμης Γιαννίτσας απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό να απολαμβάνουν τις βουτιές και τον έρωτά τους στην κοσμοπολίτικη Μύκονο!

Το ανδρόγυνο έκανε ένα break από τις υποχρεώσεις του στην Αθήνα και απέδρασε για λίγες μέρες στο νησί των ανέμων! Πήγαν στην παραλία, έριξαν τις... απλωτές τους στα καταγάλανα νερά και συνέχισαν

με... ζουζουνιές! Αγκαλίτσες, φιλάκια, αγαπούλες κι άλλα τέτοια τρυφερά καταγράφηκαν στα «κλικ» των παπαράτσι!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ξακουστό κυκλαδονήσι αποτελεί αγαπημένο προορισμό και αυτού του επώνυμου ζεύγους, και το επισκέπτονται σε κάθε ευκαιρία.

Σιλουέτα

Εν τω μεταξύ, κοιτώντας τις όμορφες εικόνες του ζευγαριού, εκτός από την έντονη έλξη μεταξύ τους, μπορεί να διαπιστώσει κανείς και κάτι άλλο: Ενώ η πρώην τραγουδίστρια και νυν σχεδιάστρια μαγιό διατηρεί άψογη σιλουέτα και πολύ σέξι κορμί, ο επιχειρηματίας έχει βάλει παραπανίσια κιλά! Γεγονός που εξηγείται μόνο έναν τρόπο: Η Μαρία, εκτός από... κορμάρα, πρέπει να είναι και τρομερή μαγείρισσα, που τον κακομαθαίνει και τον παχαίνει με τις λιχουδιές που του ετοιμάζει!

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2015, έπειτα από έναν χρόνο κοινής πορείας. Οι δυο τους κρατούν χαμηλό προφίλ στην προσωπική ζωή τους. Οσο για τις δημόσιες εμφανίσεις τους; Σπανίζουν μεν, αλλά είναι ενδιαφέρουσες δε... Ειδικά στις παραλίες!

Διαβάστε επίσης:

Αδελφές Ματσούκα εν δράσει!
Οι αδελφές Ματσούκα προκαλούν ζαλάδες!

Keywords
Τυχαία Θέματα