ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου

SHOWBIZΗ «Espresso» κάνει dislike!ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στην Ηλιάνα ΠαπαγεωργίουΠαρασκευή, Αύγουστος 10, 2018 - 17:07

❱❱ Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δίνει συνεντεύξεις, αλλά δεν διαβάζει περιοδικά. Λατρεύει τα social media, αλλά την ενδιαφέρει μόνο ο αριθμός των followers που της κάνουν like.

Την ενδιαφέρει να είναι στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος, χωρίς να την ενδιαφέρει τίποτε άλλο εκτός από την καριέρα της.

Το δροσερό κορίτσι με τη διεθνή καριέρα στο μόντελινγκ, η καλλονή που έκλεψε την καρδιά του Κωνσταντίνου Αργυρού και σύντομα θα κάνει την πρώτη τηλεοπτική εμφάνισή της ως μέλος της κριτικής επιτροπής στο «Next top model», δεν έχει ιδέα τι συμβαίνει γύρω της. Ειδάλλως δεν θα ξεστόμιζε κάτι τόσο ατυχές και ανάρμοστο σε πρόσφατη συνέντευξή της: «Αγαπάω τόσο τη δουλειά μου, προς το παρόν, που ούτε κατοικίδιο δεν σκέφτομαι να αγοράσω».

Ο σκύλος και η γάτα, τα πιο συνηθισμένα ζωάκια συντροφιάς, δεν είναι τραπεζαρία ούτε καρέκλες κήπου για να αγοραστούν.

Είναι ζωντανά. Η αγοραπωλησία ψυχών, ιδιαίτερα στην Ελλάδα που αιμορραγεί από τα χιλιάδες αδέσποτα, θεωρείται ηθικό αδίκημα. Σίγουρα στο μυαλό σας φιγουράρουν μουσούδες και φάτσες με pedigree και όχι ημίαιμα τετράποδα που καρτερούν για ένα ζεστό σπίτι. Πού ζείτε; Δεν ενημερώνεστε για τις εκκλήσεις των σωματείων που αναζητούν ανθρώπους με καρδιά και περίσσευμα αγάπης για να υιοθετήσουν κακοποιημένα ζωάκια;

Μάλλον παρασυρθήκατε από τις αδελφές Καρντάσιαν και τα μικροσκοπικά κουτάβια ράτσας που απέκτησαν, και δεν στρέψατε ποτέ το βλέμμα σε σκυλιά ή γατάκια ταπεινής καταγωγής. Πόσο αστραφτερό και ιλουστρασιόν ακούστηκε το «αγοράζω κατοικίδιο». Βγήκε τόσο φυσικά στον λόγο σας, σαν να αναφερόσασταν σε shopping στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης!

Αναζητήστε, παρακαλώ, στο facebook τη σελίδα της σπουδαίας ηθοποιού Τζόυς Ευείδη, η οποία κάνει χρόνια αγώνα για τα αδέσποτα, και παρακολουθήστε ευλαβικά τα τηλεοπτικά σποτ με πρωταγωνιστές διάσημα πρόσωπα της εγχώριας showbiz, που θα σας ενημερώσουν σχετικά με το τι συμβαίνει στην Ελλάδα.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Keywords
Αναζητήσεις
ηλιανα παπαγεωργιου κυτταριτιδα
Τυχαία Θέματα