ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στην Ευαγγελία Αραβανή

SHOWBIZΗ «Espresso» κάνει dislike!ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στην Ευαγγελία ΑραβανήΠαρασκευή, Μάρτιος 15, 2019 - 21:47

❱❱ «Η τελευταία φορά που είπα “δεν μου αρέσω” ήταν πριν από τρεις μέρες. Κατά καιρούς βλέπω ατέλειες επάνω μου που μπορεί, αν τις ακούσει κάποιος, να με κοροϊδέψει.

Εμείς οι γυναίκες πάντα κάτι θα βρούμε να μας ενοχλεί. Ποτέ δεν έχω πει “Είσαι τέλεια, ρε κορίτσι μου” και δεν νομίζω ότι θα το πω κιόλας» εξομολογήθηκε μια πρώην Σταρ Ελλάς σε συνέντευξή της στο «Madame Figaro», όπου φιλοξενήθηκε, μάλιστα, και στο εξώφυλλο...

Ποια;

Η Ευαγγελία. Η Αραβανή. Μία από τις πέντε Ελληνίδες που, κατά κοινή ομολογία και με πάσα αντικειμενικότητα, θεωρείται πανέμορφη. Ασε μας, ρε συ Ευαγγελία, που είσαι σαν... διασταύρωση αγγέλου με νεράιδα! Ψαρεύεις κομπλιμέντα ή το παίζεις ταπεινή; Γιατί αν αυτά τα λες και τα πιστεύεις, τότε όλες οι άλλες γυναίκες που δεν γεννήθηκαν τόσο τυχερές όσο εσύ, τι πρέπει να κάνουν; Να αυτοκτονήσουν;

Ή να ξαπλώσουν για πάντα στο χειρουργικό κρεβάτι κάποιου πλαστικού; Αν βλέπεις κι εσύ ατέλειες πάνω σου, τότε καλό είναι να σε δει ένας γιατρός.

Οφθαλμίατρος ή ψυχολόγος. Ακου δεν θα πεις ποτέ «είσαι τέλεια, κορίτσι μου!» Το λένε όλοι οι άλλοι! Αρα είσαι μία εναντίον χιλιάδων, η γνώμη σου δεν μετράει! Χα!

Keywords
Τυχαία Θέματα