ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στη Στέλλα Μιζεράκη

SHOWBIZΗ «Espresso» κάνει dislike!ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στη Στέλλα ΜιζεράκηΔευτέρα, Ιανουάριος 21, 2019 - 13:32

❱❱ Αποχή λόγω... κρυολογήματος! Η νικήτρια του «Power of love» απολογήθηκε στους followers της που απείχε από τα social, επειδή κρυολόγησε.

«Αγάπες μου, ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας και τα περαστικά που μου στέλνετε! Τις τελευταίες ημέρες απέχω από τα social media

γιατί έχω κρυώσει και είχα και κάποιο πρόβλημα, αφού δεν μπορούσα να κάνω like και κάποιες άλλες δραστηριότητες στο Instagram! Σύντομα θα είμαι ξανά κοντά σας» έγραψε.

Κυρία Μιζεράκη, πρώτον, περαστικά! Δεύτερον, τι είδους κρύωμα είναι αυτό που σας εμποδίζει να κάνετε like; Κρύωμα που μουδιάζει τα δάχτυλα; Τρίτον, τι σας άγχωσε και αναρτήσατε ολόκληρη ανακοίνωση για μια απλή αδιαθεσία σας; Μη σας λιγοστέψουν οι followers; Τέταρτον, τον γιατρούλη που σας εξέτασε γιατί δεν τον... ανεβάσατε να γίνετε πιο πειστική;

Πέμπτον, μήπως είναι λίγο υπερβολικό αυτό το ποστ από κάθε άποψη; Δεν είστε δα και... οξυγόνο, να εξαρτώνται ζωές από την εμφάνισή σας ή όχι. Πολύ περισσότερο δε στα social media. Οσο φανατικοί κι αν είναι οι θαυμαστές σας, νομίζουμε ότι θα καταφέρουν να επιζήσουν λίγα εικοσιτετράωρα χωρίς τις σέξι πόζες και τα φιλοσοφικά αποφθέγματά σας. Δεν θα πάθουν και σύνδρομο στέρησης!

Keywords
Τυχαία Θέματα