ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στη Στέλλα Μιζεράκη

SHOWBIZΗ «Espresso» κάνει dislike!ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στη Στέλλα ΜιζεράκηΔευτέρα, Ιούλιος 16, 2018 - 16:44

❱❱ Με θητεία μόνο λίγες εβδομάδες στον θαυμαστό κόσμο της τηλεόρασης, η Στέλλα Μιζεράκη «ανέλυσε» σε συνέντευξή της την επιτυχία του reality σχέσεων «Power of love», που κυριολεκτικά δίχασε κοινό και τηλεοπτικούς κριτικούς:

«Αυτό που κατά τη γνώμη μου ταύτισε τον κόσμο με το παιχνίδι είναι ο τρόπος προσέγγισης που δημιούργησε φλερτ και συναισθήματα, όπως τις παλιές καλές εποχές. Είχαμε όλοι την ευκαιρία

να γνωριστούμε καλύτερα και να δημιουργήσουμε πλατωνικούς έρωτες σαν αυτούς από τις ελληνικές ταινίες» είπε.

Η Κρητικιά παίκτρια, μόνιμα μεταμφιεσμένη στο στούντιο με εκείνους τους γαλάζιους φωσφοριζέ φακούς επαφής, τις δύο σειρές ξανθές τρέσες και τα τρία στρώματα make up, δεν πήρε χαμπάρι πως βρισκόταν σε reality! Νόμισε πως συμμετείχε σε τηλεπαιχνίδι γνώσεων και τυχαία συνάντησε τον Πάνο Ζάρλα, με τον οποία πλατωνικά φιλιόταν και αγκαλιαζόταν μπροστά στις κάμερες. Πόσο ανόητες και απαίδευτες οι δηλώσεις της!

Είναι δυνατόν να σύγκρινε την ομορφιά του φλερτ των παλιών καλών εποχών, που υμνήθηκε από κορυφαίους σκηνοθέτες, σεναριογράφους, ποιητές, πεζογράφους και συνθέτες, με όσα είδαν τα ματάκια μας σε αυτό το τηλεοπτικό «τσίρκο» που δίχασε τηλεθεατές και τηλεοπτικούς κριτικούς; Να δείτε που η Στέλλα Μιζεράκη έχει κάνει κρυφές σπουδές κινηματογράφου και έχει master στα... Αρλεκιν, αλλά το κρύβει! Επιθυμεί να εμφανίζεται απλή, σεμνή και ταπεινή, με την «ελαφρότητα του είναι της» να ζυγίζει κάτι λιγότερο από ένα φουσκωμένο με ήλιον μπαλόνι.

Πώς στο καλό μια 22χρονη μπορεί να ταυτίζει με τόση αναίδεια την ευγένεια των ανθρώπινων συναισθημάτων με όλα όσα είδαμε να εξελίσσονται σ’ αυτό το κατά παραγγελία προξενιό με πρώτο κανόνα λειτουργίας να «στηθούν» φιλιά, αγκαλιές και όρκοι αγάπης; Για τιμωρία, η μέλλουσα παρουσιάστρια θα πρέπει να ξαναδεί τουλάχιστον από μία φορά τις ελληνικές ταινίες που έγραψαν ιστορία!

Στέλλα Μιζεράκη
Keywords
Τυχαία Θέματα