Νεκρός ο Σωκράτης Κόκκαλης τζούνιορ

COVER STORY«ΕΦΥΓΕ» ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΠΗ ΣΕ ΔΩΜΑΤΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΣΤΙΣ ΗΠΑΝεκρός ο Σωκράτης Κόκκαλης τζούνιορΔευτέρα, Ιούλιος 16, 2018 - 15:16

❱❱ Το μοιραίο επαγγελματικό ταξίδι στο Κλίβελαντ για υποθέσεις της Intralot και το ραντεβού στο οποίο δεν πήγε ποτέ! Σοκ για την επιχειρηματική οικογένεια
❱❱ Άφησε την μποέμικη ζωή για τα

μάτια της μελαχρινής Μαρίας, κόρης του πρώην εκδότη Γιώργου Τσούτσια

Από τη
Μαρία Μεϊμάρη

Αναπάντεχη τραγωδία επιφύλαξε η μοίρα στην οικογένεια Κόκκαλη, καθώς το Σάββατο έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 34 χρόνων, ο μικρότερος και πολυαγαπημένος γιος του Σωκράτη και της Ελένης Κόκκαλη ενώ βρισκόταν στο Οχάιο των ΗΠΑ για υποθέσεις της Intralot!

Ο Σωκράτης Κόκκαλης τζούνιορ, ο οποίος ήταν ο βενιαμίν της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας, άφησε την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς σε ξενοδοχείο του Κλίβελαντ. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το μεσημέρι του Σαββάτου επρόκειτο να παραστεί σε ένα προγραμματισμένο επαγγελματικό γεύμα. Καθώς όμως περνούσαν οι ώρες και δεν εμφανιζόταν, οι συνεργάτες του που τον συνόδευαν στο ταξίδι άρχισαν να τον αναζητούν, ώσπου τον εντόπισαν νεκρό μέσα στο ξενοδοχείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σωκράτης και η Ελένη Κόκκαλη κατέρρευσαν μόλις πληροφορήθηκαν το τραγικό μαντάτο, ενώ βρίσκονταν στη Μύκονο για διακοπές. Λίγες ώρες αργότερα την είδηση του απρόσμενου θανάτου του 34χρονου Σωκράτη τζούνιορ, ο οποίος είχε χριστεί συνεχιστής της πανίσχυρης δυναστείας μαζί με τον αδελφό του Κωνσταντίνο, ανακοίνωσε το Ιδρυμα Κόκκαλη, το οποίο ανέφερε: «Η οικογένεια Κόκκαλη με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνει τον αιφνίδιο θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ετών 34, κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, Σάββατο 14 Ιουλίου 2018».

Αμέσως μόλις έγινε γνωστό το θλιβερό γεγονός, σύσσωμος ο επιχειρηματικός κόσμος της χώρας, η οικογένεια του Ολυμπιακού αλλά και ο ελληνικός αθλητισμός στο σύνολό του έσπευσαν να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στην οικογένεια Κόκκαλη. «H οικογένεια του Ολυμπιακού θρηνεί για τον απροσδόκητο χαμό του Β’ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή. Θερμά συλλυπητήρια στον Σωκράτη Κόκκαλη και σε ολόκληρη την οικογένεια του εκλιπόντος.

Μεσίστιες οι ερυθρόλευκες» τόνισε στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Τη βαθιά θλίψη του εξέφρασε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος ανέφερε για τον Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ πως «η ευγένειά του και η ποιότητα του χαρακτήρα του τον έκαναν ξεχωριστό και αγαπητό σε όλους στην ομάδα». Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν, μεταξύ άλλων, η ΚΑΕ Ολυμπιακός, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η ΠΑΕ Αρης και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο «πιτσιρικάς», όπως συνήθιζαν να αποκαλούν χαϊδευτικά τον νεότερο Σωκράτη Κόκκαλη, ήταν ο μικρότερος από τους δύο γιους του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός από τον γάμο του με την Ελένη Κόκκαλη. Το 2001 τέλειωσε το Κολλέγιο Αθηνών, σπούδασε Διεθνείς Σχέσεις στο Boston University στη Βοστόνη των ΗΠΑ και άρχισε να εργάζεται στις οικογενειακές επιχειρήσεις, ακολουθώντας το παράδειγμα των αδελφών του Πέτρου (από τον πρώτο γάμο του πατέρα του με τη Σοφία Σκούρα) και Κωνσταντίνου.

Στις κατασκευές

Το 2007 ασχολήθηκε με την ανάπτυξη των αγορών, ενώ πήρε μαθήματα και στον κλάδο των κατασκευών, μέσω της ενασχόλησής του με την Intrakat. Από το 2010 ήταν business development executive στην Intralot Interactive και μέλος του διοικητικού συμβουλίου. Μαζί με τον ετεροθαλή αδελφό του Δημήτρη, από τον πρώτο γάμο της μητέρας του Ελένης με τον Σάββα Θεοδωρίδη, αναμείχθηκε με επιτυχία το 2010 στην ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Εξάλλου, οι δύο τους διατηρούσαν άρρηκτους δεσμούς σχεδόν από την... κούνια! Ηταν τόσο δεμένοι, ώστε κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Βοστόνη, όπου σπούδαζαν, είχαν νοικιάσει δύο διαμερίσματα στην ίδια πολυκατοικία για να είναι ο ένας κοντά στον άλλον.

Συχνά σχεδίαζαν επίσης εξόδους και πάρτι, στα οποία συμμετείχε και ο γιος του -επί σειρά ετών στενού συνεργάτη του πατέρα τους- Κωνσταντίνου Αντωνόπουλου, δίπλα στον οποίο θήτευσε ο 34χρονος Σωκράτης. Πολύ κοντά ήταν και στα άλλα αδέλφια του, με τα οποία μοιραζόταν τον ελεύθερο χρόνο του. Το 2016, μάλιστα, οι τέσσερίς τους είχαν οργανώσει «μίνι» απόδραση στην Ευρυτανία, όπου είχαν ποζάρει με... γκλίτσες στο δάσος!

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια:

ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΜΠΟΕΜΙΚΗ ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΕΛΑΧΡΙΝΗΣ ΜΑΡΙΑΣ, ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΕΚΔΟΤΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΟΥΤΣΙΑ

Με ήρεμο και πράο χαρακτήρα, ο Σωκράτης Κόκκαλης τζούνιορ ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στον περίγυρό του αλλά και σε όσους είχαν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν από κοντά. Μέχρι πριν από μερικά χρόνια, προτού ακόμη εργαστεί στις επιχειρήσεις του πατέρα του, έπαιζε ακόμη και μουσική ως dj σε nightclub κοσμοπολίτικων νησιών ή σύχναζε σε λαμπερά πάρτι μαζί με άλλους γόνους επιχειρηματικών οικογενειών. Ομως, κάποια στιγμή αποφάσισε να αφήσει πίσω του την μποέμικη ζωή και να χαράξει νέα πορεία στα προσωπικά του.

Η γυναίκα που έκανε τον μικρότερο γιο του Σωκράτη Κόκκαλη να αποτραβηχτεί από τα κοσμικά δεν ήταν άλλη από τη Μαρία Τσούτσια, κόρη του πρώην εκδότη Γιώργου Τσούτσια και της γνωστής κοσμικογράφου Ανθής Κασιμάτη. Από τη στιγμή που ο νέος και φέρελπις επιχειρηματίας -ο οποίος βρέθηκε με τις ευλογίες του «πατριάρχη» της οικογένειας στο πηδάλιο του επιχειρηματικού ομίλου Κόκκαλη, μαζί με τον αδελφό του Κωνσταντίνο- ήρθε κοντά με την όμορφη διακοσμήτρια, δεν είχε μάτια για άλλη γυναίκα.

Μάλιστα, η «χημεία» του ερωτευμένου ζευγαριού ήταν τέτοια, ώστε ήταν θέμα χρόνου να συζήσει σε σπίτι στην Κηφισιά. Παράλληλα, κυκλοφορούσε συνέχεια μαζί, από τη Μύκονο έως τη Νέα Υόρκη, ενώ η Μαρία δεν δίσταζε να συνοδεύει τον εκλεκτό της καρδιάς της και στο γήπεδο.

Ομως, και ο 34χρονος ήταν πάντα δίπλα στην αγαπημένη του, αφού της συμπαραστάθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε με τις δικαστικές περιπέτειες των γονιών της (η μητέρα της συνελήφθη τον Δεκέμβριο του 2017, καθώς σε βάρος της εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για υπεξαίρεση, απάτες και για παραβάσεις του νόμου περί επιταγών, ενώ νωρίτερα ο πατέρας της είχε οδηγηθεί στις Φυλακές Χαλκίδας έχοντας καταδικαστεί σε κάθειρξη 17 ετών για σωρεία αδικημάτων).

Ο Σωκράτης Κόκκαλης ο νεότερος και η μελαχρινή καλλονή με την έντονη προσωπικότητα παρέμειναν μαζί τα τελευταία πέντε χρόνια, κάνοντας πολλούς να λένε πως δεν θα αργήσουν και τα «κουφέτα». Ωστόσο, ο θάνατος γκρέμισε με τον πιο αδυσώπητο τρόπο τα σχέδιά τους.

Keywords
σωκράτης κόκκαλης, σωκρατης, σωκράτης κόκκαλης, βαγγέλης μαρινάκης, παε παοκ, παε αρης, σαββας θεοδωριδης, δωματιο, σοκ, οχάιο, ηπα, μυκονος, ιδρυμα, θλίψη, ολυμπιακος, συλλυπητήρια, μαρινακης, καε, παναθηναικος, ΠΑΟΚ, αρης, αθηνα, boston, business, ζωη, ματια, νέα, συλληψεις, σωρεία, λιτσα πατερα, ομαδα διας, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, Καλή Χρονιά, εκλογες ηπα, ελενη, θλίψη, γυναικα, ηπα, θανατος, θεμα, κηφισια, μητερα, μουσικη, αθλητισμος, βαγγέλης μαρινάκης, γεγονος, γηπεδο, εγινε, ευκαιρια, επιτυχια, ετων, εφυγε, ζωη, ιδια, ηλικια, πολυκατοικια, ιδρυμα, καε, καε ολυμπιακος, κολλεγιο αθηνων, ματια, μοιρα, μαρια, νεα υορκη, νεοτερος, ξενοδοχειο, παντα, οικογενεια, ομορφη, οχάιο, παε παοκ, παε αρης, παε ολυμπιακος, πηδαλιο, ποιοτητα, πνοη, ραντεβου, σαββατο, συνεχεια, σειρα, συλλυπητήρια, σοκ, σοφια, σπιτι, σχεδια, σωρεία, ωρες, boston, business, δημητρης, δωματιο, ευγένεια, φυλακες, ιδιαιτερα, ιουλιος, κωνσταντινου, μυκονο, πληροφοριες, ταξιδι
Τυχαία Θέματα