ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στη Σίσσυ Χρηστίδου

SHOWBIZΗ «Espresso» κάνει dislike!ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στη Σίσσυ ΧρηστίδουΤρίτη, Φεβρουάριος 19, 2019 - 14:22

❱❱ Η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε στην Ελένη Μενεγάκη ένα άκρως συγκινητικό περιστατικό.

«Προχθές, Ελένη μου, έπαθα σοκ! Ερχεται

μία κοπέλα και τι μου κάνει;» ξεκίνησε η παρουσιάστρια... Τι σου κάνει, Σίσσυ μας; «Φορούσα κόκκινο κραγιόν και μου είχε φύγει λίγο και έρχεται κοντά μου και μου λέει: “Αχ! Σισσάκι, να σε διορθώσω λίγο”. Ε, αυτό δεν μπορείς να το κερδίσεις τυχαία! Με συγκίνησε τόσο πολύ αυτή η κίνηση» είπε.

Αχ! Σισσάκι, σε καλό σου... Μα είναι να μην πάθεις σοκ; Είναι να μη συγκινηθείς; Είναι να μην τρέξει ένα δάκρυ, να χαλάσει και η μάσκαρα, να θες επιπλέον διόρθωση; Γιατί, πραγματικά τώρα, παιδιά, υπάρχει μεγαλύτερη συγκίνηση από το να σου διορθώνουν το κόκκινο κραγιόν άγνωστες στον δρόμο; Δεν νομίζουμε! Δηλαδή, ύστερα από αυτό, τι να είναι; Να σου απονείμουν το Νόμπελ Ειρήνης, ίσως...

Αμ, το άλλο... «Αυτό δεν μπορείς να το κερδίσεις τυχαία!» είπε η Σίσσυ. Και όντως δεν μπορείς. Θέλει πολύ σκληρή δουλειά, μεγάλη προσπάθεια και «άστρο» για να έρθει μία περαστική, στα καλά καθούμενα, να σου διορθώσει το κραγιόν. Εύγε, Σίσσυ Χρηστίδου!

Εχεις πετύχει ως επαγγελματίας, ως άνθρωπος και ως πρότυπο και... δεν θα χρειάζεσαι πλέον make up artist. Μία βόλτα θα κάνεις στην Ερμού και θα σε φτιάχνουν κουκλάκι ζωγραφιστό οι θαυμάστριες.

Keywords
Τυχαία Θέματα