Σαλβαντόρ Λαζόπουλος

SHOWBIZΟ ταλαντούχος ηθοποιός ονειρεύεται να φτιάξει εργαστήρι ζωγραφικήςΣαλβαντόρ ΛαζόπουλοςΤρίτη, Φεβρουάριος 19, 2019 - 14:19

❱❱ Η «Espresso» εξασφάλισε φωτογραφία από τον πιο πρόσφατο πίνακα του Mr «Αλ Τσαντίρι»

Από τη
Μαρία Ανδρεου

Μπορεί ο Λάκης Λαζόπουλος να είναι γνωστός για το ταλέντο του στην υποκριτική, στη συγγραφή και την παρουσίαση σατιρικών εκπομπών, όπως

το «Αλ Τσαντίρι», που θα ξαναδούμε λίαν συντόμως στους τηλεοπτικούς δέκτες μας, ωστόσο αγαπάει πολύ και τη ζωγραφική.

Ο ηθοποιός περνά συχνά αρκετές ώρες δημιουργώντας εντυπωσιακές υδατογραφίες, κάτι που, όπως εξομολογείται σε δικούς του ανθρώπους, τον ξεκουράζει και του δίνει ενέργεια.

Ονειρό του, μάλιστα, είναι να φτιάξει κάποια στιγμή ένα εργαστήρι ζωγραφικής και να απομονώνεται σε αυτό με τις ώρες, γεμίζοντας με χρώματα λευκές ακουαρέλες και αποτυπώνοντας στον καμβά του θέματα που τον προβληματίζουν, τον συγκινούν και τον ιντριγκάρουν.

Η «Espresso» εξασφάλισε μια φωτογραφία από την πιο πρόσφατη δημιουργία του ζωγράφου Λάκη Λαζόπουλου, την οποία και δημοσιεύουμε στο σημερινό φύλλο μας. Στο εν λόγω έργο φαίνεται καθαρά πως είναι οπαδός της σύγχρονης τέχνης. Ο ίδιος είχε φιλοτεχνήσει το περασμένο καλοκαίρι και το εξώφυλλο του προγράμματος της αριστοφανικής παράστασης «Βάτραχοι», στην οποία πρωταγωνιστούσε μαζί με τη Σοφία Φιλιππίδου, τον Δημήτρη Πιατά και τον Αντώνη Καφετζόπουλο, ενώ συχνά ζωγραφίζει και κάρτες φίλων του με αφιερώσεις. Και στην προσωπική σελίδα του στο διαδίκτυο, όμως, υπάρχει ειδική ενότητα art & music, στην οποία είναι αναρτημένες φωτογραφίες αρκετών έργων με την υπογραφή του.

Η πρεμιέρα στο Open

Οσο για τα τηλεοπτικά νέα του Λάκη, οι πληροφορίες της «Espresso» αναφέρουν ότι το «Αλ Τσαντίρι» του δεν θα βγει τελικά στον αέρα στις 26 Φεβρουαρίου, όπως έχει γραφτεί σε διάφορα έντυπα και sites, αλλά η πρεμιέρα του θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα την Τρίτη 5 Μαρτίου. Μέσα στις επόμενες ημέρες, μάλιστα, πρόκειται να γυριστεί και το τρέιλερ της εκπομπής, που θ’ αρχίσει να προβάλλεται οσονούπω από το Open, με αφορμή την πολυαναμενόμενη επιστροφή του κορυφαίου καλλιτέχνη στη μικρή οθόνη.

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ

Την αγαπάει, τη θαυμάζει και δεν χάνει σχεδόν ποτέ πρόγραμμά της. Κάποια, μάλιστα, τα παρακολουθεί και δύο φορές (καλή ώρα!). Ο Λάκης Λαζόπουλος και η Μαρινέλλα είναι επιστήθιοι φίλοι εδώ και χρόνια, κάτι που φάνηκε το βράδυ της Κυριακής, όταν ο «Mίστερ Αλ Τσαντίρι» πέρασε την είσοδο του καμαρινιού της στο Διογένης Studio, όπου η σπουδαία τραγουδίστρια πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Η Μουσική είναι Ζωή». Ο Λάκης την είχε απολαύσει πριν από λίγο καιρό επί σκηνής στο ίδιο καλλιτεχνικό πρότζεκτ και στη Θεσσαλονίκη. Ομως όταν πρόκειται για τη Μαρινέλλα, μια φορά δεν είναι αρκετή. Ετσι είδε ξανά στην Αθήνα την παράσταση, στην οποία συμπράττουν και η Ελενα Παπαρίζου, ο Κώστας Μακεδόνας και η Ηβη Αδάμου.

Η μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού υποδέχτηκε εγκάρδια τον φίλο της στο καμαρίνι της μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος βρέθηκε επίσης στο νυχτερινό μαγαζί το ίδιο βράδυ, και όλοι μαζί πόζαραν στον φωτογραφικό φακό.

Keywords
Τυχαία Θέματα