ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στη Μέγκι Ντρίο

SHOWBIZΗ «Espresso» κάνει dislike!ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στη Μέγκι ΝτρίοΠαρασκευή, Απρίλιος 26, 2019 - 15:00

❱❱ «Είμαι μία στο εκατομμύριο» έγραψε στο Instagram η Μέγκι Ντρίο, σε ακόμα μία... κρίση αμετροέπειας και αδικαιολόγητα μεγάλης αυτοπεποίθησης.

Η πρώην παίκτρια του «Greece’s Next Top Model» επέλεξε την παραπάνω λεζάντα για μια γυμνή φωτογραφία της που ανέβασε στο Ιnstagram στα μέσα της Μεγάλης Εβδομάδας. Στο εν λόγω... πικάντικο «κλικ» το μοντέλο φαίνεται να στέκεται κάτω από το ντους, ενώ κρύβει με τα χέρια του το στήθος του, τη στιγμή που το νερό βρέχει ολόκληρο το σώμα του. «I am one in a Million» σχολίασε και τα σχόλια έπεσαν... βροχή. Και δεν ήταν όλα θετικά.

Μέγκι Ντρίο, δεν είσαι μία στο εκατομμύριο, αλλά μία μεταξύ εκατομμυρίων άλλων! Και δεν διαφέρεις σε πολλά από τις υπόλοιπες, παρότι πιστεύεις ακράδαντα το αντίθετο. Εχεις ένα ωραίο σώμα, ένα συμπαθητικό πρόσωπο, σχεδόν καθόλου μόρφωση, κακό χαρακτήρα και τεράστια ιδέα για τον εαυτό σου. Ποστάρεις γυμνή φωτογραφία σου τη Μεγάλη Εβδομάδα και τι περιμένεις ακριβώς; Να σε χειροκροτήσουμε για τη μοναδικότητα αυτής της επιλογής; Γιατί; Τι το δύσκολο έχει να βγάζεις φωτογραφία γυμνή και υγρή, κρατώντας τα στήθη σου; Κυρίως, όμως, ποιο είναι το μήνυμα που θέλεις να περάσεις μέσω μιας τέτοιας φωτογραφίας με αυτό το σχόλιο; Καταλαβαίνεις, υποθέτουμε, ότι καθένας μπορεί να σκεφτεί ό,τι θέλει...

Keywords
Τυχαία Θέματα