ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στη Μαρίνα του «Power of Love»

SHOWBIZΗ «Espresso» κάνει dislike!ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στη Μαρίνα του «Power of Love»Παρασκευή, Ιούνιος 15, 2018 - 17:29

❱❱ «Δεν έχω διαβάσει ποτέ μου βιβλίο!» δήλωσε περιχαρής και περήφανη η παίκτρια του «Power Of Love» Μαρίνα Βεάζογλου.

Μία δήλωση που κατά την ταπεινή μας γνώμη ήταν -εκτός από απαράδεκτη- τουλάχιστον περιττή, καθώς ΦΑΙΝΕΤΑΙ, Μαρινάκι, δεν χρειάζεται να το λες! Κάνεις μπαμ από χιλιόμετρα ότι δεν έχεις διαβάσει όχι βιβλίο αλλά ούτε τις οδηγίες χρήσης στο απορρυπαντικό ούτε καν τα συστατικά

στα πατατάκια! Αντε να έχεις ξεφυλλίσει κανένα περιοδικό με θεματολογία του τύπου «Πώς να ρίξετε έναν άντρα με 5 απλά βήματα» και «Πώς να χάσετε 2 κιλά σε 2 μέρες».

Και πάλι, όμως, δεν το αγόρασες για το διαβάσεις αλλά για τη μάσκαρα ή το κραγιόν που είχε δώρο! Γιατί αν είχες διαβάσει έστω Μίκυ Μάους θα μπορούσες -αν μη τι άλλο- να προστατεύσεις τον εαυτό σου από τέτοιες δηλώσεις! Αν είχες διαβάσει ακόμα κι ένα Αρλεκιν θα ήξερες ότι η πραγματική αγάπη δεν αγοράζεται, αλλά κερδίζεται, δεν πωλείται, δεν απαιτείται και κυρίως δεν απαιτεί τη συμμετοχή σε reality και 1.000 ευρώ την εβδομάδα!

Αν είχες διαβάσει, Μαρίνα, θα είχες γίνει κάτι σε αυτή τη ζωή και δεν θα είχες ανάγκη τα realities ούτε όνειρό σου θα ήταν να γίνεις σταρ από τη μια μέρα στην άλλη ερωτοτροπώντας μπροστά στις κάμερες! Εσύ και οι όμοιοί σου, καθώς και όσοι σας βλέπουν, σας καμαρώνουν, ταυτίζονται και σας θαυμάζουν, έχετε όλοι ένα κοινό στοιχείο: το επίπεδο-δάπεδο στη μόρφωση! Εσένα βέβαια θα σου αναγνωρίσουμε το εξής ελαφρυντικό: έχεις την ειλικρίνεια και την εντιμότητα να βγαίνεις δημόσια και να ομολογείς το πασιφανές!

Εν αντιθέσει με τους άλλους, που το παίζουν τάχα μου καλλιεργημένοι. Δυστυχώς, φίλτατη (=αγαπητή) Μαρίνα, καλλιεργούνται όλα τα φυτά εκτός από τα κούτσουρα! Κι ως γνωστόν, «άνθρωπος αγράμματος, ξύλο απελέκητο»!

Μαρίνα ΒεάζογλουPower of Love
Keywords
Τυχαία Θέματα