Κοινοτάρχης «μπουμπούκι»!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΦΘΙΩΤΙΔΑΚοινοτάρχης «μπουμπούκι»! Παρασκευή, Οκτώβριος 21, 2016 - 14:35

Δεν ξέρει πού να κρυφτεί ο κοινοτάρχης ενός χωριού της Φθιώτιδας μετά την αποκάλυψη ότι ήταν ο «ποντικός» που ρήμαζε συστηματικά το ταμείο του... φούρνου της κοινότητας!

Ο πρόεδρος συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης από άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας, οι οποίοι, σύμφωνα με το lamiareport.gr, τον έπιασαν στα πράσα και μάλιστα με προσημειωμένα χαρτονομίσματα! Η είδηση έπεσε στο χωριό σαν κεραυνός εν αιθρία

και οι κάτοικοι δεν έχασαν την ευκαιρία να αρχίσουν να «ξεθάβουν» και άλλες ιστορίες με τον κοινοτάρχη τους!

Ολα άρχισαν τον Αύγουστο, όταν ο ιδιοκτήτης του φούρνου ανακάλυψε ότι κάθε τόσο έλειπαν χρήματα από την ταμειακή μηχανή. Φυσικά, δεν του είχε περάσει ούτε κατά διάνοια ότι ο κλέφτης θα ήταν ο πρόεδρος του χωριού, ο οποίος μάλιστα (άγνωστο πώς) είχε και αντικλείδι από το μαγαζί του!

Πιθανολογείται ότι λόγω της οικειότητας που είχε με τον ιδιοκτήτη, πήρε κρυφά τα κλειδιά και έβγαλε αντικλείδι.

Μετά τις αλλεπάλληλες κλοπές, ενημερώθηκε το τοπικό τμήμα, οι αστυνομικοί του οποίου έκαναν τσακωτό τον πρόεδρο προχθές το βράδυ, μόλις βγήκε από τον φούρνο με τα 115 ευρώ που είχαν προσημειώσει και είχε αρπάξει από την ταμειακή μηχανή.

Σύμφωνα με τον φούρναρη, είχε πάρει χρήματα από το ταμείο τουλάχιστον 20 (!) φορές, με τα ποσά να κυμαίνονται από 100 έως 130 ευρώ.

Στήριξη από Γκλέτσο

Οπως ανέφερε χθες σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος, «ο άνθρωπος αυτός χρειάζεται βοήθεια γιατί είναι εξαρτημένος από τον τζόγο.

Πάνω απ' όλα στηρίζουμε την οικογένεια και τα δυο του παιδιά. Θα τον βοηθήσουμε για να απεξαρτηθεί και θα τον στηρίξουμε, όπως και όλη την οικογένειά του».

Keywords
Τυχαία Θέματα