Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

SHOWBIZΠαρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016Παρασκευή, Οκτώβριος 21, 2016 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Οι συνεργάτες σας είναι ανοιχτοί για συζητήσεις ουσίας και μπορείτε να ελπίζετε σε θετικές εξελίξεις, αλλά καλά θα κάνετε να βρείτε δικές σας διεξόδους και να μην αγκιστρώνεστε πάνω τους.
Μη φανείτε διστακτικοί αν μια φιλική σχέση μετατραπεί σε ερωτική.

ΤΑΥΡΟΣ: Δρομολογήστε κάποιες από τις υποθέσεις σας που θα καταλήξουν σε συμφέρον. Χαρείτε τις μέρες που ακολουθούν και, αν υπάρχει μέσα στα σχέδια και ένα ταξιδάκι, τολμήστε το. Να είστε ειλικρινείς και να προσέχετε τους ρόλους που παίζετε για να μη δημιουργηθούν

παρεξηγήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Απαλλαγείτε από το άγχος που έχετε για το πώς θα προλάβετε τον χρόνο, και συζητήστε. Τα κακώς κείμενα που υπάρχουν θα επανεξεταστούν, είτε το θέλετε είτε όχι. Πάρτε σημαντικές αποφάσεις, προτού οι καταστάσεις πάρουν δυσάρεστη τροπή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορείτε να αποκτήσετε τον έλεγχο στα πάντα, αρκεί να το τολμήσετε. Η ροή των εξελίξεων θα είναι πιο γρήγορη, γι' αυτό συντονιστείτε. Οι σχέσεις που σας αγγίζουν περισσότερο και έχουν μια προσωπική χροιά θα αποκτήσουν μια ιδιαιτερότητα.

ΛΕΩΝ: Παρόλο που η μέρα παρουσιάζει πολλές θετικές πλευρές στα θέματα των σχέσεων, δεν θα λείψουν και κάποιες δοκιμασίες στα συναισθήματά σας και στο κατά πόσο μπορεί να υπάρξει ένας σωστός διάλογος με τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αυξάνονται οι ευαισθησίες σας και γίνεστε πιο συναισθηματικοί απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εχετε ανάγκη την παρουσία τους για να νιώσετε καλά και το ίδιο ισχύει και γι' αυτοά. Απολαύστε τη συντροφιά τους και κάντε μαζί τους πράγματα που θέλετε από κοινού.

ΖΥΓΟΣ: Δραστηριοποιηθείτε δυναμικά στον επαγγελματικό χώρο, αλλά θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε πολλά από αυτά που θεωρούσατε δεδομένα. Στηρίξτε την ψυχολογική σας πλευρά με σωστή επικοινωνία και ανθρώπους που έχουν πείρα και γνώση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αδράξτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να καλυτερεύσετε το κλίμα που επικρατεί στα συναισθηματικά σας. Μπορεί να είναι περισσότερες απ' όσες εσείς νομίζετε. Αφήστε στην άκρη σενάρια, υιοθετήστε νέες ιδέες και δεν θα χάσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μια τάση απληστίας και διεκδίκησης που θα έχετε έντονη θα σας κάνει στα μάτια ανθρώπων που σας ξέρουν πολύ καλά να μη σας αναγνωρίζουν. Αρχίζετε να ξεπερνάτε την αίσθηση της μοναξιάς και να παρασύρεστε από ένα κύμα ζωντάνιας γύρω σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Να είστε προσεκτικοί σε συζητήσεις που θα αφορούν κλείσιμο συμφωνιών και να έχετε μελετήσει προσεκτικά υπογραφές συμβολαίων. Θα έχετε και πάλι αρκετή όρεξη για να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ισως να περιμένετε καιρό να αλλάξει κάτι στη ζωή σας, όμως τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Το αίσθημα της δημιουργικότητας θα σας βοηθήσει να ακολουθήσετε μονοπάτια που οδηγούν στην υλοποίηση των στόχων σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα οδηγηθείτε σε εποικοδομητικές ανακατατάξεις και στην προώθηση μιας γενικής ανανέωσης. Εκμεταλλευτείτε σωστά τις θετικές πλευρές και τα προτερήματά σας και μην κολλάτε σε κάποια ελαττώματα που δυσκολεύουν τη ζωή σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα