Κατηγορούν δήμαρχο στη Φθιώτιδα ότι φόλιασε αδέσποτα σκυλιά

ΡΕΠΟΡΤΑΖΚατηγορούν δήμαρχο στη Φθιώτιδα ότι φόλιασε αδέσποτα σκυλιάΤετάρτη, Ιούνιος 27, 2018 - 13:03

❱❱ Δήμαρχος της Φθιώτιδας διώκεται ποινικά γιατί φέρεται ότι έριξε φόλες σε αδέσποτα σκυλιά!

Με κατεπείγουσα παραγγελία του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας Χάρη Λακαφώση, μέσα σε τρία εικοσιτετράωρα ελήφθησαν καταθέσεις από όλους τους εμπλεκομένους και σχηματίστηκε ποινική δικογραφία σε βάρος του δημάρχου Αμφίκλειας - Ελάτειας Γιώργου Γώγου. Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο δήμαρχος φέρεται ότι είναι ο δράστης της διπλής δηλητηρίασης αδέσποτων σκυλιών με φόλες

που πέταξε δίπλα στον σιδηροδρομικό σταθμό Μπράλου.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, σημειώνοντας ότι αγνοεί το γεγονός. Πάντως, κατηγορούμενος στη συγκεκριμένη υπόθεση -με την κατηγορία της υπόθαλψης του δράστη- θα βρεθεί και ένας ιερέας, που φέρεται ότι ήταν αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.

Η ταυτότητα του δράστη

Ο ρασοφόρος είπε προφορικά όσα είδε σε συγγενικό του πρόσωπο και σε μέλη του φιλοζωικού σωματείου, ωστόσο στη συνέχεια υποστήριξε ότι δεν ήταν σίγουρος για την ταυτότητα του δράστη. Το συγγενικό του πρόσωπο όμως κατέθεσε τα όσα του είπε ο ιερέας, ο οποίος μάλιστα ήταν παρέα και με άλλα άτομα.

Σύμφωνα με το lamiareport που αποκάλυψε το συμβάν, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας είναι αποφασισμένος να ερευνήσει την υπόθεση σε βάθος, ώστε να φτάσει στην αλήθεια και να τιμωρηθεί ο φυσικός αυτουργός της θανάτωσης των δύο αδέσποτων ζώων.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κατηγορούν, Φθιώτιδα,katigoroun, fthiotida