Καθηγητής σερφάριζε (μέσα στην τάξη) σε ροζ site

ΚΟΣΜΟΣΚαθηγητής σερφάριζε (μέσα στην τάξη) σε ροζ siteΤρίτη, Μάρτιος 15, 2016 - 19:26

Καθηγητής Μαθηματικών πιάστηκε στα πράσα να κοιτάζει φωτογραφίες ημίγυμνων γυναικών στην τάξη, όταν ξέχασε να κλείσει τον προτζέκτορα. Δεν κατάλαβε το λάθος του, ούτε αντιλήφθηκε τον μαθητή του που κατέγραφε τη σκηνή με το κινητό του, για να ανεβάσει αργότερα το βίντεο στο Reddit. Μάλιστα, ακόμη δεν γνωρίζει ότι οι μαθητές κατάλαβαν τα πάντα, ξεμπροστιάζοντάς τον στο διαδίκτυο.

Ο καθηγητής είχε μόλις ολοκληρώσει το μάθημα που έκανε χρησιμοποιώντας πληροφορίες από τον φορητό υπολογιστή του που προέβαλε σε ειδικό προτζέκτορα. Τα παιδιά έσκυψαν σιωπηλά στα βιβλία τους για να διαβάσουν, ενώ ο δάσκαλος άρχισε να σερφάρει στο διαδίκτυο.

Γυναίκες με εσώρουχα

Ξέχασε όμως να αποσυνδέσει τον υπολογιστή από τον προτζέκτορα, με αποτέλεσμα το περιεχόμενο των ιστοσελίδων που επισκεπτόταν να προβάλλεται πίσω του σε μεγέθυνση. Με έκπληξη οι μαθητές του διαπίστωσαν ότι παρακολουθούσε γυναίκες που πόζαραν με εσώρουχα στο eBay και τότε ένας από αυτούς έβγαλε το κινητό του καταγράφοντας τη σκηνή. Ο δάσκαλος συνεχίζει να τσεκάρει τη μία γυναίκα μετά την άλλη, χωρίς να πάρει χαμπάρι το χουνέρι που του σκαρώνουν οι μαθητές του.

Ο χρήστης D3Gamma δημοσίευσε το βίντεο στο Reddit, σχολιάζοντας αργότερα στην εφημερίδα «Mirror» ότι ο δάσκαλος ποτέ δεν κατάλαβε τι είχε γίνει. Οταν τελείωσε τη διδασκαλία στη συγκεκριμένη τάξη, πέρασε σαν να μην έτρεχε τίποτα στην επόμενη.

Keywords
Τυχαία Θέματα