Συγκινητική «αυλαία» για Κουτσομύτη

ΡΕΠΟΡΤΑΖΣυγκινητική «αυλαία» για ΚουτσομύτηΤρίτη, Μάρτιος 15, 2016 - 19:03

Ηταν όλοι τους εκεί για να αποχαιρετήσουν έναν από τους πιο σπουδαίους σκηνοθέτες που πέρασαν από τη μικρή οθόνη. Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης τελέστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, στον Ιερό Ναό Παναγίας Παντοβασίλισσας, στη Ραφήνα, η κηδεία του Κώστα Κουτσομύτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη, σε ηλικία 78 ετών.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Ηθοποιοί που δούλεψαν μαζί του σε θρυλικά σίριαλ, συνάδελφοί του που

τον εκτιμούσαν βαθιά, πολιτικοί που τον θαύμαζαν για το έργο του, συγγενείς, φίλοι και απλός κόσμος έσπευσαν μαζικά να αφήσουν ένα λουλούδι στη μνήμη του. Με δάκρυα στα μάτια συνόδευσαν τον σημαντικό δημιουργό στην τελευταία κατοικία του η γυναίκα του Ρένα και ο γιος του Γιάννης, ο οποίος ακολουθεί τα χνάρια του στον χώρο της σκηνοθεσίας.

Ο Γιάννης Κουτσομύτης, άλλωστε, ήταν εκείνος που επιβεβαίωσε την Πέμπτη την είδηση του θανάτου του πατέρα του μέσα από τα social media, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Αντίο, πατέρα, υπήρξες μεγάλος». Ιδιαίτερα συγκινημένος για την ξαφνική απώλεια του καλού φίλου του ήταν ο σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος, ο οποίος έκλαψε στην αγκαλιά του Μανούσου Μανουσάκη. Πολύ στενοχωρημένη ήταν και η Γιούλικα Σκαφιδά, που, όπως έχει εξομολογηθεί, ο Κουτσομύτης ήταν λόγος που η ίδια ξεκίνησε να αγαπά τη δουλειά του ηθοποιού.

Στο κοιμητήριο της Ραφήνας εμφανίστηκαν επίσης η Αντζελα Γκερέκου, πρωταγωνίστρια στη θρυλική σειρά «Πρόβα νυφικού», και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, η οποία είχε δουλέψει με τον σκηνοθέτη τόσο στον «Κίτρινο φάκελο» όσο και στα «Βαμμένα κόκκινα μαλλιά».

Συντετριμμένοι

Η ηθοποιός κρατούσε από το χέρι τη συντετριμμένη Ερση Μαλικένζου. Ακόμα, στην κηδεία έδωσαν το «παρών» ο Μίμης Πλέσσας με τη σύζυγό του Λουκίλα, ο Γιάννης Σμαραγδής με τη σύζυγό του, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο Τάκης Βουγιουκλάκης με την Εφη Πίκουλα, ο Ερρίκος Ανδρέου, ο Τάσος Νούσιας, αλλά και οι Παναγιώτης Λαφαζάνης, Σπύρος Λυκούδης και Γιώργος Μαυρωτάς. Επίσης, στεφάνια κατέθεσαν ο Αλέξης Τσίπρας, ο Νίκος Βούτσης και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Φωτογραφίες:

Keywords
Τυχαία Θέματα