«Καθάρισε» στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟ, 2-0 την Καλλονή

ΑΘΛΗΤΙΚΑ«Καθάρισε» στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟ, 2-0 την ΚαλλονήΤρίτη, Ιανουάριος 12, 2016 - 13:46

Την Καλλονή και το χειροκρότημα των φίλων του κέρδισε ο Παναθηναϊκός στη Μυτιλήνη, όπου, μετά από εξαιρετική εμφάνιση

στο β’ ημίχρονο, έφτασε στη νίκη (2-0), που ήταν η τρίτη για το «τριφύλλι» μέσα στο 2016 (μετά το 4-2 επί του Παναιτωλικού, και το 2-1 στα Γιάννενα για το Κύπελλο). Καλύτερος ο Παναθηναϊκός, είχε πολλές ευκαιρίες να διευρύνει τη νίκη του, κυρίως στην επανάληψη, όταν, με... το καλημέρα (47’), έφτασε στο γκολ (μετά από σέντρα του Μπουμάλ, ο Καλτσάς, με όμορφο σουτ, πλάσαρε στη γωνία της εστίας του Χογκ). Μόλις στο 90’, πάντως, οι «πράσινοι» έφτασαν στο δεύτερο τέρμα τους, με σουτ του Μπουμάλ (άνοιξε... λογαριασμό στο «τριφύλλι»), και ο Αντρέα Στραματσιόνι, που έτριβε τα χέρια του από ικανοποίηση, δήλωσε: «Είμαστε μια ομάδα που αρχίζουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο [...]». Από την πλευρά του, ο τεχνικός της Καλλονής, Νίκος Καραγεωργίου, ζήτησε ενίσχυση από τη διοίκηση της ομάδας της Λέσβου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το χθεσινό ματς ήταν το όγδοο διαδοχικό παιχνίδι στο οποίο ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο!

ΚΑΛΛΟΝΗ (Νίκος Καραγεωργίου): Χογκ, Σπυρόπουλος, Αναστασιάδης, Βαλλιός, Τσαμπούρης, Καλτσάς, Ελλακόπουλος, Γεωργίου, Μανούσος, Γουέρε, Μάρκοβιτς (69’ Μπαργκάν).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αντρέα Στραματσιόνι): Στιλ, Μέστο, Κουτρουμπής, Τελάντερ, Πράνιτς, Ζέκα, Εσιέν (73’ Λαγός), Αμπέντ (67’ Ατζαγκούν), Καλτσάς, Πέτριτς (57’ Μπεργκ), Μπουμάλ.

• Στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ συζητείται η προσφυγή του Παναθηναϊκού σχετικά με τη μείωση της ποινής που του επιβλήθηκε πρωτόδικα για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

• Η Κέρκυρα επικράτησε με 2-1 του Απόλλωνα στη Ριζούπολη στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ. Στη βαθμολογία, η Λάρισα προηγείται με 31β. και ακολουθούν Απόλλων (28), Τρίκαλα και Κέρκυρα (από 27).

Keywords
Τυχαία Θέματα