«Περιμένουμε την άδεια»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ«Περιμένουμε την άδεια»Τρίτη, Ιανουάριος 12, 2016 - 13:38

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των παλαιμάχων της ΑΕΚ έλαβε χώρα χθες στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΑΚΑ, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να δίνει το «παρών».

Ο αντιπρόεδρος της «Δικέφαλος 1924» εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την εκδήλωση, τονίζοντας την παρουσία των Νεστορίδη, Παπαϊωάννου και Λουκανίδη, ενώ δεν

θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην «Αγια-Σοφιά»:

«Κανείς δεν θέλει το γήπεδο πιο πολύ από εμένα. Εμείς, από την πλευρά μας, ό,τι μπορούσαμε να κάνουμε το έχουμε κάνει, τώρα το θέμα είναι στα χέρια άλλων, και περιμένουμε την άδεια» τόνισε ο αντιπρόεδρος της «Δικέφαλος 1924». Την αισιοδοξία του εξέφρασε και ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης.

Παρότι είχε προσκληθεί, δεν έδωσε το «παρών», λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, αλλά μέσω του διευθυντή του γραφείου του, Στέλιου Αποστόλου, έστειλε το παρακάτω μήνυμα: «Το γήπεδο πρέπει να γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια, και σύντομα θα ξεπεραστούν τα τελευταία ζητήματα για να προχωρήσει».

Από τη διοίκηση παρευρέθηκαν οι Βαγγέλης Ασλανίδης και Ντούσαν Μπάγεβιτς, ενώ, από τη μεριά των ποδοσφαιριστών, στην εκδήλωση πήγαν οι Χρήστος Αραβίδης και Γιάκομπ Γιόχανσον.

Στο αγωνιστικό, ο Τάσος Σιδηρόπουλος, που δεν είχε δώσει καταφανέστατο πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (2-1 νίκησαν οι Θεσσαλονικείς, αλλά η φάση αυτή έγινε στο 1-1), βρίσκεται ξανά στον δρόμο της «Ενωσης», στο αυριανό (17.15) ματς του Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ.

Το γεγονός ότι ο Ανταμ Τζανετόπουλος ενδέχεται να δοθεί δανεικός (η Ανόρθωση παρακολουθεί την υπόθεση), ενώ ο Θέσαρ Αρθο αναμένεται να αποχωρήσει, καθιστά αναγκαία την απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Ενδιαφέρει ο 26χρονος Λουίς Ερνάντεθ της Σπόρτινγκ Χιχόν (βασικότατος).

ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΠΕΚΑΚΗΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα