Κατέβασε ρολά το ιστορικό Goody's της Θεσσαλονίκης

15:46 1/9/2016 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΚατέβασε ρολά το ιστορικό Goody's της ΘεσσαλονίκηςΠέμπτη, Σεπτέμβριος 1, 2016 - 15:45

Το μακρύ ταξίδι στον κόσμο των γεύσεων για ένα από τα πιο ιστορικά καταστήματα της αλυσίδας Goody's έφτασε στο τέλος του. Το κατάστημα της οδού Κούσκουρα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κατέβασε ρολά ρίχνοντας την αυλαία μιας ολόκληρης εποχής.

Εδώ και λίγες ημέρες δεν λειτουργεί πλέον το Goody's της Κούσκουρα, που σηματοδότησε το ξεκίνημα της εταιρίας το 1975 και, μαζί με

αυτό στον αριθμό 7 της Τσιμισκή, σηματοδότησε για πολλούς Θεσσαλονικείς την εποχή της ανεμελιάς, της διασκέδασης και της παρέας.

Αγαπημένο στέκι για τους νέους της εποχής, έγινε σημείο συνάντησης για μια ολόκληρη γενιά που θυμάται ακόμη τον δρόμο να γεμίζει κόσμο, φωνές και γέλια και τα κλασικά μπιφτέκια των Goody's να καταναλώνονται σε χρόνο ρεκόρ. Το να βρεις τραπέζι στο Goody's της Κούσκουρα ήταν δύσκολη υπόθεση και απαιτούσε υπομονή και επιμονή.

Εδώ και χρόνια, όμως, το μαγαζί δεν ήταν πια η πιάτσα του παρελθόντος, με την κίνηση και τα έσοδά του να έχουν μειωθεί σημαντικά. Κάπως έτσι έκλεισε ο κύκλος του, προκαλώντας θλίψη στους παλιούς θαμώνες του. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ένα Goody's Burger House θα κάνει προσεχώς την εμφάνισή του στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου, φιλοδοξώντας να γίνει το νέο κέντρο αναφοράς για τη σύγχρονη γενιά. Το κατάστημα στην Κούσκουρα έχει ήδη μισθωθεί και θα αξιοποιηθεί και πάλι ως σημείο εστίασης.

Keywords
Τυχαία Θέματα