Βροχή από γάμους στο νησί του «Mamma Mia!»

15:34 1/9/2016 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΒροχή από γάμους στο νησί του «Mamma Mia!»Πέμπτη, Σεπτέμβριος 1, 2016 - 15:33

Περισσότερα από 100 ζευγάρια από κάθε γωνιά του πλανήτη επέλεξαν και φέτος τη Σκόπελο, το νησί του «Mamma Mia!», για να ενώσουν τις ζωές τους με φόντο τα μαγευτικά, φυσικά σκηνικά της ταινίας!

Σύμφωνα με την αντιδήμαρχο Σκοπέλου Αθηνά Ντάκη, περίπου 40 γάμοι έχουν ήδη τελεστεί στο γραφικό εκκλησάκι του Αϊ-Γιάννη στο Καστρί, το οποίο είναι χτισμένο πάνω σε έναν επιβλητικό βράχο, ενώ εξίσου εντυπωσιακός είναι και ο αριθμός

των γάμων που υπολογίζεται ότι έχουν τελεστεί στα υπόλοιπα σημεία όπου γυρίστηκε η ταινία πριν από οκτώ χρόνια, όπως ο Αμάραντος, η Μηλιά και η Καστάνη.

Ειδικά όσον αφορά το εκκλησάκι του Αϊ-Γιάννη, όπου γυρίστηκε το φινάλε της δημοφιλούς ταινίας, η αντιδήμαρχος τονίζει ότι συνθέτει μια επιβλητική εικόνα και υποστηρίζει: «Οποιος δεν έχει ανέβει στον βράχο, ειδικά το σούρουπο, έχει χάσει μια πολύ δυνατή εμπειρία»! Η κυρία Ντάκη καταλήγει επισημαίνοντας ότι το νησί ωφελήθηκε πάρα πολύ από την ταινία που προέβαλε τη φυσική ομορφιά των τοπίων, δίνοντας το έναυσμα για αύξηση της τουριστικής κίνησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα