Καψώνι από την «Πριγκίπισσα» Σίσσυ

COVER STORYΓάμος με «φουσκωτούς» στη Μύκονο! Γιατί άλλαξε εκκλησία - Ολα όσα έγινανΚαψώνι από την «Πριγκίπισσα» ΣίσσυΔευτέρα, Οκτώβριος 6, 2014 - 12:13

«Κυνήγι» που θύμισε κινηματογραφική ταινία αλλά και αλλαγή του τόπου του μυστηρίου την τελευταία στιγμή είχε στο... μενού ο πολυαναμενόμενος γάμος της Σίσσυ Φειδά και του Γιώργου Ανδρίτσου στη Μύκονο. Η διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων λίγες μέρες πριν από τη μεγάλη μέρα συζητήθηκε, καθώς η μητέρα της Μαίρη Φειδά υποστήριξε σε τηλεοπτική εκπομπή πως η κόρη της της επιτέθηκε

φραστικά, με αφορμή το... συνολάκι που θα φορούσε στην τελετή.

Προκειμένου λοιπόν να αποφευχθούν δυσάρεστες συναντήσεις (αφού, σύμφωνα με τη μαμά Φειδά, αν πήγαινε στον γάμο, θα ήταν μόνο για να προκαλέσει «επεισόδιο») αλλά και για να μη μπει σε διαδικασία η Σίσσυ να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ο τόπος του μυστηρίου άλλαξε λίγες ώρες πριν και μάλιστα οι καλεσμένοι ενημερώθηκαν τηλεφωνικά. Επίσης επιστρατεύτηκαν και... σεκιούριτι για να κρατήσουν μακριά τους ρεπόρτερ αλλά και ανεπιθύμητους επισκέπτες.

Μάλιστα, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, φωτορεπόρτερ που ακολούθησαν τον γαμπρό, ώστε να μάθουν πού θα γίνει τελικά ο γάμος -αφού νωρίτερα δεν βρήκαν κανέναν στον Ιερό Ναό του Αγίου Στεφάνου, όπου θα τελούνταν το μυστήριο-, κινδύνευσαν, όταν άντρας της ασφάλειας με μηχανή, ο οποίος βρισκόταν πίσω από το αυτοκίνητο που μετέφερε τον Γιώργο Ανδρίτσο, προσπαθούσε να τους κλείσει τον δρόμο. Οταν δε οι επαγγελματίες προσέγγισαν τον χώρο, είδαν πως ο δρόμος ήταν κλειστός και σεκιούριτι δεν τους άφηναν να περάσουν. Τότε κλήθηκε η Αστυνομία για να λύσει το ζήτημα, με αποτέλεσμα οι «φουσκωτοί» να αποχωρήσουν και ο -δημόσιος και όχι κάποιος ιδιωτικός- δρόμος να ανοίξει. Αν και θα περίμενε κανείς να τα δει όλα αυτά στον γάμο του Τζορτζ Κλούνεϊ, ηθοποιού παγκόσμιας εμβέλειας, εντούτοις τα παρακολουθήσαμε σε εκείνον της Σίσσυς Φειδά, που προφανώς ήθελε να κλέψει λίγη από τη λάμψη της Αμάλ Αλαμουντίν.

Η τελετή έγινε τελικά στο εκκλησάκι της Αγίας Αναστασίας που βρίσκεται μέσα στην έπαυλη του αρχιτέκτονα Γιάννη Παναγιωτόπουλου (στην περιοχή Αγιος Ιωάννης), παρουσία φίλων, αλλά και συγγενών από την πλευρά του γαμπρού. Εξαίρεση, η θεία και η ξαδέρφη της διακοσμήτριας, που ήταν στην guest list.

Κουμπάροι της Φειδά και του Ανδρίτσου ήταν ο υφυπουργός Ανάπτυξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος διατηρεί χρόνια φιλία με τον γαμπρό, και ο επιχειρηματίας Γιώργος Δραγουμάνος, ο οποίος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Λονδίνο, στον χώρο της εστίασης. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή αλλά και η «αρχόντισσα της μπουχάρας» Δέσποινα Μοιραράκη, με τον σύζυγό της, πλοίαρχο του Πολεμικού Ναυτικού Γιάννη Κοντούλη. Μάλιστα η Αγία Τράπεζα ήταν τοποθετημένη πάνω σε ένα χαλί της επιχειρηματία.

Να πούμε ότι οι Mi-Ro έβαλαν την υπογραφή στο νυφικό της Σίσσυς Φειδά, το μακιγιάζ επιμελήθηκε ο Βασίλης Στρατηγός και το μακιγιάζ η Κερασία Κούη, ενώ η προετοιμασία της έγινε σε μια σουίτα του ξενοδοχείου «Cavo Tagoo».

Τρελό γλέντι με τραγούδια από τον Τόνι Σφήνο

Το γαμήλιο πάρτι έγινε στο bar restaurant του γαμπρού Kiku, το οποίο είχε στολιστεί κατάλληλα. Η Σίσσυ, που είχε αναλάβει την επιμέλεια, επέλεξε να διακοσμήσει τον χώρο με κόκκινα λουλούδια, ενώ το τραπέζι των νεονύμφων βρισκόταν πάνω σε vintage χαλί ίδιου χρώματος. Πρωταγωνιστής της βραδιάς αναδείχτηκε ο showman Τόνι Σφήνος, ο οποίος όχι μόνο τραγούδησε και χόρεψε, αλλά ήταν εκείνος που μετέφερε τον Γιώργο Ανδρίτσο στον χώρο του γλεντιού με μια μοτοσικλέτα! Μάλιστα ο Σφήνος έδωσε κάποια στιγμή το μικρόφωνο στους κουμπάρους, οι οποίοι περιέγραψαν πώς έγινε η γνωριμία του ζευγαριού και τότε ήταν που η νύφη συγκινήθηκε και δάκρυσε.

Οσο για τα εδέσματα που απόλαυσαν οι καλεσμένοι, για πρώτο πιάτο σερβιρίστηκε αστακός με σαλάτα, ενώ στη συνέχεια υπήρχε ποικιλία σε θαλασσινά και κρέατα. Το γλέντι κράτησε μέχρι τις 4.00 τα ξημερώματα, το πρόγραμμα είχε και πυροτεχνήματα, ενώ, όπως μάθαμε, την επόμενη μέρα η Σίσσυ εμφανίστηκε κρυωμένη, αφού από τον πολύ χορό ίδρωσε, ξέχασε ότι έχουμε μπει ήδη στο φθινόπωρο και... την άρπαξε για τα καλά.

Σάσα Σταμάτη

Keywords
Τυχαία Θέματα