Δευτέρα 06/10/2014

ΑΣΤΡΑΔευτέρα 06/10/2014Δευτέρα, Οκτώβριος 6, 2014 - 11:46

ΚΡΙΟΣ: Για να μην αμφιταλαντεύεστε ανάμεσα στο καλό και στο κακό, περιορίστε τις συμπάθειες ή τις αντιπάθειες που νιώθετε. Τολμήστε μια αναδιοργάνωση παντού, αφήνοντας πίσω ό,τι δεν θέλετε πια. Η αφοσίωση στις φιλοδοξίες σας δεν σας αφήνει να χαρείτε τις πιο προσωπικές στιγμές σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσέξτε προς τα πού κατευθύνετε τη δύναμη και τα συναισθήματά σας, καθώς πολλές φορές είναι τρικυμιώδη. Γίνετε πιο συγκεκριμένοι στους στόχους σας. Σε ό,τι και αν κάνετε

βάλτε τα δυνατά σας και μην προδικάζετε το αποτέλεσμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε να μην είστε τόσο απόμακροι, γιατί τα πιστεύω που έχετε για τη ζωή προκαλούν σύγχυση στους γύρω σας. Κάντε μια προσπάθεια να κλείσετε εκκρεμότητες. Αν θέλετε να μείνετε σπίτι για να ξεκουραστείτε, μη σας παρασύρει η παρέα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πλησιάστε τους άλλους με περισσότερη κατανόηση και μην εμμένετε στις απόψεις σας, δείχνοντας διαρκώς περιφρόνηση για τη γνώμη των άλλων. Μην αφήσετε τις υποχρεώσεις να σας απομακρύνουν από τον σύντροφό σας.

ΛΕΩΝ: Οι προοπτικές θα είναι καλύτερες, αν δεχτείτε βοήθεια από συνεργάτες ή ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Ο χειρότερος εχθρός σας είναι η ασυνεννοησία. Οργανώστε τα οικονομικά σας για να μην ξεφύγουν από τον έλεγχό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είστε μια προσωπικότητα κλειστή και ενδιαφέρουσα, όμως δοκιμάστε να ανοιχτείτε και να δείξετε πιο πολύ εμπιστοσύνη στους άλλους. Θα βγάλετε αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα. Τηρήστε τον προϋπολογισμό που έχετε φτιάξει και δεν θα το μετανιώσετε στο μέλλον.

ΖΥΓΟΣ: Το τοπίο στον συναισθηματικό σας τομέα αρχίζει να καθαρίζει και σας βοηθά στις επιλογές σας. Να είστε προσεκτικοί στις δοσοληψίες σας με στενούς συνεργάτες. Γεφυρώστε το χάσμα που επικρατεί ανάμεσα σε εσάς και τα πρόσωπα που ήταν κοντά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ανασταλτικοί σας φόβοι δημιουργούνται αποκλειστικά από τις προκαταλήψεις που συντηρείτε. Ανακαλύψτε τα κρυφά σας ταλέντα και προωθήστε τα με θάρρος. Η υιοθέτηση νέων τρόπων διασκέδασης θα σας δώσει χαρά και χαλάρωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αυτό που θα δημιουργήσει μαγικές αλλαγές στις σχέσεις σας είναι ότι πλέον είστε πιο κατασταλαγμένοι όσον αφορά αυτά που θέλετε και αυτά που θέλουν όσοι σας συναναστρέφονται. Αντί να αμφιβάλλετε για τις ικανότητές σας, προτιμήστε να τις προβάλλετε περισσότερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν υπάρχει λόγος να το βάζετε κάτω με την παραμικρή δυσκολία, μια που πάντα υπάρχει κοντά σας -ακόμα και την τελευταία στιγμή- ένας από μηχανής θεός που σας βοηθά. Η σωστή πληροφόρηση θα σας κάνει ακόμα καλύτερους στην εργασία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επειδή η ηθική θα αφορά τις σχέσεις σας με τους άλλους, αυτό που θα σας βοηθήσει γενικά είναι η διαπραγμάτευση για όλα, οπότε αφήστε στην άκρη εγωισμούς. Τολμήστε να δεχθείτε τις νέες προκλήσεις χωρίς δισταγμό και θα πετύχετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Κάντε ό,τι σας ευχαριστεί χωρίς να δίνετε εξηγήσεις σε άτομα που δεν χρειάζεται. Διατηρήστε τα κεκτημένα σας και να θυμάστε πως δεν χρειάζονται επαναστάσεις χωρίς αιτία. Υπάρχει περίπτωση τα νέα δεδομένα να μη σας ευχαριστήσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα