Καμιά «Ανατροπή» από Πρετεντέρη! Πάλι πρώτος ο Νίκος Χατζηνικολάου

TV GOSSIPΚαμιά «Ανατροπή» από Πρετεντέρη! Πάλι πρώτος ο Νίκος ΧατζηνικολάουΤετάρτη, Μάιος 28, 2014 - 15:54

Το κοινό ψήφισε Νίκο Χατζηνικολάου και για την ανάλυση του εκλογικού αποτελέσματος αφήνοντας πίσω τον Γιάννη Πρετεντέρη που ακόμη μία φορά δεν έκανε την «Ανατροπή» που θα ήθελε.

Η εκπομπή του Star «Στον ενικό» κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, καθώς ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής είχε ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους καλεσμένους του σχετικά με τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών και των ευρωεκλογών αλλά και για

το μήνυμά τους. Η τηλεθέαση της εκπομπής έφτασε στο 19,3% στο σύνολο, ενώ στα νεανικά κοινά άγγιξε το 13,9%. Η εκπομπή «Ανατροπή» στο Mega, με θέμα τα σενάρια της επόμενης ημέρας, βρέθηκε πίσω με 16,1% και 13% αντίστοιχα.

Οσο για την prime time; Προχθές το βράδυ επανήλθε στον ΑΝΤ1 η τουρκική σειρά «Karadayi», με διπλό επεισόδιο, εγκαινιάζοντας τον δεύτερο κύκλο της. Η τηλεθέασή της από τις 21.30 έως τις 23.20 έφτασε μόλις το 8,5% στο γενικό σύνολο και το 5,9% στα νεανικά κοινά. Το Mega όμως τα... σάρωσε όλα, αφού τα «Κλεμμένα όνειρα», που φτάνουν στο πικ της ιστορίας τους, συγκέντρωσαν αντίστοιχα 39,9% και 28,6%. Στη συνέχεια η επανάληψη του σίριαλ «Κάτω Παρτάλι» έπιασε 39,9% στο σύνολο και 45,2% στις ηλικίες 15-44.

Αντίστοιχα στον Alpha η σατιρική εκπομπή «Ελληνοφρένεια» πήρε το 19% στο γενικό σύνολο και το 23,9% στα νεανικά κοινά, ενώ η επίσης αποκάλυψη της τηλεοπτικής χρονιάς, η κωμική σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», «χτύπησε» 30,3% και 36,1% αντίστοιχα.

Μαρία Ανδρέου

Keywords
Τυχαία Θέματα