Καμάρωσαν την Εριέττα!

19:11 4/8/2017 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΚαμάρωσαν την Εριέττα!Παρασκευή, Αύγουστος 4, 2017 - 19:11

Το πτυχίο της από το Αμερικανικό Κολλέγιο Αθηνών πήρε η Εριέττα Κούρκουλου. Εχοντας στο πλευρό της όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα, η όμορφη κόρη του αξέχαστου Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση φόρεσε την τήβεννο και μαζί το πιο λαμπερό χαμόγελό της, και τράβηξε τα φλας στην τελετή της αποφοίτησής της.

Η Εριέττα

ολοκλήρωσε τον επιτυχημένο κύκλο των σπουδών της και έλαβε πτυχίο στις Τέχνες (Bachelor of Arts), με τα δύο αδέλφια της Φίλιππο Κούρκουλο και Πάρη Κασιδόκωστα, όπως επίσης και την πάντοτε κομψή μητέρα της Μαριάννα, να την καμαρώνουν και να τη χειροκροτούν θερμά.

Πέρα όμως από τα συγγενικά της άτομα, στην τελετή, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο καιρό, παρευρέθηκε και ο σύντροφος της νεαρής κοπέλας, ο Αιμίλιος Δημητρίου.

Δεν κάθισε, ωστόσο, κοντά στην οικογένειά της, αν και γνωρίζεται τόσο με τη μητέρα της όσο και με τα αδέλφια της, και απολαμβάνει τη συμπάθειά τους.

Οντας ιδιαίτερα χαμηλών τόνων, ο Αιμίλιος επέλεξε να καθίσει με τον καλό φίλο της αγαπημένης του και CEO της δισκογραφικής εταιρίας Panik Records Γιώργο Αρσενάκο.

Να θυμίσουμε ότι η Εριέττα Κούρκουλου έχει δείξει στο παρελθόν το ταλέντο της στο σχέδιο μόδας, ενώ είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στο θέμα των αδέσποτων ζώων και έχει δημιουργήσει εδώ και περίπου οκτώ χρόνια το καταφύγιο Save A Greek Stray.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα