Αποκλειστικό: Οι celebrities ετοιμάζουν βαλίτσες για Φιλιππίνες

16:29 4/8/2017 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΠοιοι έχουν «κλειδώσει» για το reality επιβίωσης «nomads» του ΑΝΤ1Αποκλειστικό: Οι celebrities ετοιμάζουν βαλίτσες για ΦιλιππίνεςΠαρασκευή, Αύγουστος 4, 2017 - 16:29

Πρώτη η «Espresso» έγραψε ότι ο ΑΝΤ1 θέλει τον Γιώργο Μαυρίδη για το «Nomads» και πρώτη σάς επιβεβαιώνει ότι η συμμετοχή του «κλείδωσε»!

Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Ο παρουσιαστής είναι από τα πρόσωπα που επιθυμούσε διακαώς ο ΑΝΤ1

για το reality επιβίωσής του, καθώς είναι αρεστός στο τηλεοπτικό κοινό τόσο για το χιούμορ του όσο για τις κοινωνικές ευαισθησίες του και την αρρενωπότητά του.

Χθες, όμως, «έσκασε» και η αποκλειστική πληροφορία ότι δύο όμορφες και ταλαντούχες κυρίες, καθεμία στον χώρο της, συμφώνησαν για τη συμμετοχή τους στην πιο φιλόδοξη παραγωγή του καναλιού. Η μία, η οποία θα βρεθεί στα ψαροχώρια των Φιλιππίνων, είναι η Ιωάννα Πηλιχού, την οποία απολαύσαμε ως κατάσκοπο στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Daddy cool», και η δεύτερη είναι η τραγουδίστρια Αποστολία Ζώη, η οποία είχε συμμετάσχει με επιτυχία και στο «Your face sounds familiar» του ίδιου καναλιού.

Fashion blogger

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες μας, έτοιμοι να δώσουν τα χέρια με την παραγωγή του «Nomads» είναι ο τραγουδιστής Θάνος Πετρέλης, ο οποίος άρχισε την καριέρα του μέσα από το «Fame Story» του ΑΝΤ1, το μοντέλο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος, αν το αποφασίσει, θα τον βοηθήσει να ξεπεράσει τον χωρισμό του από την Ολγα Φραμάκη, και η fashion blogger Ελένη Γαλύφα.

Σίγουρο είναι ότι ένας από τους «Νομάδες» θα είναι ο pastry chef Διονύσης Αλερτάς, αλλά και ο 16 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής του kickboxing Μιχάλης Ζαμπίδης, με τον οποίο η διοίκηση του σταθμού έκανε πολλά ραντεβού.

Κι αυτό γιατί οι οικονομικές απολαβές του «Iron Mike», από τους αγώνες στους οποίους παίρνει μέρος, είναι ιδιαιτέρως υψηλές και το κανάλι θα έπρεπε να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Ακόμη, ο ΑΝΤ1 παλεύει με τη συμμετοχή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και τίποτα δεν έχει αποφασιστεί ακόμη σε ό,τι αφορά την παρουσιάστρια.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι έχουν υποβληθεί 15.000 αιτήσεις για συμμετοχή στο reality και αυτές τις ημέρες γίνονται ακροάσεις στην Κύπρο.

Οι «Νομάδες» ετοιμάζονται να πετάξουν για Φιλιππίνες στις 25 Σεπτεμβρίου -μαζί με 80 Ελληνες τεχνικούς και τον παρουσιαστή Γρηγόρη Αρναούτογλου- και θα βγαίνουν καθημερινά στην οθόνη του ΑΝΤ1 από τις 2 Οκτωβρίου, στις 21.00.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα